Kuşadasın kierros autolla

Turkin Kusadasin kaupunginosa Davutlar on idyllinen matkailukohde, joka sijaitsee Marmaris-Dalaman lentokentän lähellä Etelä-Turkissa. Se tarjoaa vierailijoilleen upeita rantoja, viehättäviä ravintoloita ja kauppoja sekä runsaasti historiallisia nähtävyyksiä.

MAINOS!

Davutlar on tunnettu erityisesti hienoista hiekkarannoistaan, jotka ovat täydellisiä uimiseen, auringonottoon ja vesiaktiviteetteihin. Rannoilla on usein tarjolla myös vuokrattavia rantavälineitä ja paljon muuta viihdettä.

Davutlarissa on myös runsaasti viehättäviä ravintoloita, joissa pääset nauttimaan paikallisia makuja. Monet ravintolat tarjoavat herkullisia á la carte -annoksia sekä buffettarjoiluja, ja ne ovat usein sisustettu perinteisellä turkkilaisella tyylillä. Kaupunginosassa on myös monia kauppoja, joissa voit hankkia paikallisia tuotteita ja matkamuistoja.

Davutlar on myös täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanha turkkilainen kylpylä, joka on rakennettu vuonna 1777. Kylpylä on säilynyt hyvässä kunnossa ja se on edelleen käytössä. Davutlarissa on myös useita vanhoja turkkilaisia moskeijoita sekä muinaisia raunioita, jotka ovat kiinnostavia nähtävyyksiä niille, jotka haluavat tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin.

Kaiken kaikkiaan Davutlar on upea matkailukohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Se on täydellinen paikka rentoutua rannalla, nauttia herkullisesta ruoasta ja tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin.

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.