Meneekö presidentti oppositiopuolueen puheenjohtajan kanssa..

erdogan-kilicdaroglu-bahceli
Kuva: flickr.com

Meneekö Turkin presidentti oppositiopuolueen puheenjohtajan kanssa kampanjoimaan Eurooppaan?

Turkin oppositiopuolue MHP:n puheenjohtaja Devlet Bahçeli: Presidentti ei ole yksin, yhdessä voimme mennä Eurooppaan hänen kanssa.

MAINOS!

MHP:n puheenjohtaja Devlet Bahçeli antoi täyden tuen Turkin presidentille Recep Tayyip Erdoğanille. MHP:n puheenjohtaja sanoi “Presidentti ei ole yksin, voimme mennä yhdessä Eurooppaan hänen kanssaan”

Turkin presidentti oli sanonnut “Jos minä haluan tulla kampanjoimaan Eurooppaan, Minä tulen sinne. Jos ei minua päästetä portista sisään minä nostan maailman jaloiltaan.” Tästä lauseesta Turkin oppositiopuolueen MHP:n puheenjohtaja sanoi Habertürkille antamassa haastattelussa “Jos herra presidentti on päättänyt mennä Eurooppaan kampanjoimaan niin hän ei ole yksin tässä päätöksessä. Minäkin menen Turkin presidentin kanssa Eurooppaan. Olen valmis tuomaan esille presidentin kanssa ulkomailla asuvien turkkilaisten  uutta (identtiteettiä) sielua, joka on tärkeä osa Turkkilaismaailmaa.

Lähde: http://www.aksam.com.tr/siyaset/mhp-genel-baskani-devlet-bahceli-cumhurbaskani-yalniz-degil-birlikte-avrupaya-gidebiliriz/haber-602666

Ali Ergene
Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.