5 000 ihmistä työllistyy Turkissa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

TOGG autotehdas
TOGG rakennus työmaa

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan paljasti sähköauton prototyypit Turkin Gemlikissä viime vuonna 27.12.2020. Turkkilaisten kehittämä sähköauto on saanut kehumisia ja paljon kiinnostuksia maailmalta ja turkkilaisilta. Auto on valmis massatuotantoon vuonna 2022.

MAINOS!

Auto käyttää 5G teknologia. Se on luokkansa suurin auto. Auton nimi on TOGG. Autotehdas perustetaan Turkin Bursaan. Bursassa on useita autotehtaita kuten Toyota, Renault. Turkki omistaa auton kaikki oikeudet.

Autotehtaan rakennustyöt ovat jo alkaneet tämän vuoden 2020 puolella. Tehtaan alueen pohjatyöt on jo valmiit nyt odotellaan tehdas alkaa nousemaan. Rakentaja firma Yapı Merkezi’n hallituksen puheenjohtaja Başar Arıoğlu on sanonut että aletaan pystyttämään tehdasta tammikuussa. Työllistämme lisää 5 000 ihmistä. Olemme allekirjoittaneet rakennussopimuksen TOGG:n kanssa.

Rakennusfirmalla on kokemus suurista projekteista kansainvälisesti ja paikallisesti. He ovat rakentaneet Novartis ja Roche firmoille lääketehtaat, kaksi kerroksisen merenalaisen tunnelin, siltoja, rautateitä jne. Firman sijoitus on korkealla (78.) 20. elokuuta julkaistussa ENR 2020 – Top 250 kansainvälisen sopimus yhtiöiden luettelossa ja 182. maailmanlaajuisessa luettelossa. Firman 85 % tuloista tulee kansainvälisistä projekteista.

Koronasta huolimatta Turkissa jatkuu suuret projektit. Tämä on hyvä uutinen keskellä pandemiaa että rakennusfirma työllistää suuria määriä ihmisiä Turkissa. Koska monet ihmiset ovat vaikeuksissa Turkissa. Tehdas työllistää yli 4 000 ihmistä ja myös epäsuorasti 20 000 ihmistä kun tuotannot alkaa.

Ali Ergene

Lähde: sabah.com.tr

Turkin kotimainen auto esiteltiin CES-teknologiamessuilla Las Vegasissa

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.