![Kukkakaali Juusto kukkakaali uunissa](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/11/kukkakaali-1.jpg?resize=678%2C381&ssl=1)
Juusto kukkakaali uunissa
Tämä kukkakaali-reseptin voit käyttää välipalana sekä pääruokana. Tämä resepti on juustomäärien takia hyvin kaloripitoinen. Eli tämä on juuston ystäville eniten tarkoitettu resepti.
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
Ainekset 6:lle :
- 800 grammaa kukkakaali (esikeitettyä)
- 100 grammaa jauhettua parmesaanijuustoa
- 6 viipaletta mozzarellajuustoa
- 150 grammaa raastettua kaşar juustoa (Goudan tapainen turkkilainen juusto)
- 1 lasillinen kermaa
- 150 grammaa sulatettua voita
- 2 valkosipulinkynttä (murskattu)
- 8 oksaa tuoretta timjamia (hienonnettu)
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
Valmistus:
- Sekoita kulhoon sulatettu voi, hienonnettu tuore timjami, valkosipuli ja 1 tl suolaa.
- Laita puolet keitetystä kukkakaalista kuumuutta kestävään kulhoon.
- Mausta yhdellä kauhallisella kastiketta kukkakaalit.
- Ripottele jauhettua parmesaania, mozzarellajuustoa ja raastettua kaşar juustoa kukkakaaleihin.
- Kaada 2/3 kermaa kulhoon.
- Lisää loput kukkakaalit kuumuutta kestävään kulhoon ja ripottele loput parmesaani- ja kaşar juustot siihen.
- Kaadettuasi loput kermat kulhoon ripottele tuoreita timjami lehtiä siihen.
- Paista 180 asteen uunissa 25 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja on ruskistunut.
Tarjoile kuumana. Afiyet Olsun
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2019/01/ali.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)