Egean Suomalaiset Yhdistys vieraili Kuşadasın varakaupunginjohtajan Tufan Asrav:in luona

Egean Suomaliset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Ali Ergene, Helena Ergene & Tufan Asrav

Egean Suomalaiset Yhdistys vieraili Kuşadasın varakaupunginjohtajan Tufan Asrav:in luona

Egean Suomalaiset Yhdistys vieraili ensimmäistä kertaa Kuşadasın varakaupunginjohtajan Tufan Asrav:in luona. Yhdistystä edusti vierailulla yhdistyksen puheenjohtaja Ali Ergene ja varapuheenjohtaja Helena Ergene. He kertoivat yhdistyksen toiminnasta ja tavoitteista Kuşadasın varakaupunginjohtaja Tufan Asraville.

MAINOS!

Vierailulla keskusteltiin minkälaista yhteistyötä yhdistys ja kaupunki voivat tehdä tulevaisuudessa. Kaupungin varakaupunginjohtaja puhui Kuşadasın kulttuuritarjonnasta sekä kaupungin toiminnasta matkailun edistämiseksi. Keskustelu antoi molemmille osapuolille uutta tietoa toisistaan.

Keskustelussa tuli myös esille Kuşadasın kaupungin osallistuminen tulevaisuudessa Helsingin matkamessuille. Kuşadasın kaupunki oli osallistunut Helsingin matkamessuille pari vuotta sitten. Kuşadasın kaupungin varakaupunginjohtaja Tufan Asrav luetteli kaupungin tämän vuoden kansainvälisille messuille osallistumis suunnitelman. Valitettavasti tuli ilmi että tänä vuonna Helsingin matkamessuille osallistuminen ei ole Kuşadasın kaupungin suunnitelmassa. Tuli myös esille että tänä vuonna Kuşadasıin matkoja alkaa järjestää Top kymppimatkat.

 

Egean Suomalaiset Yhdistys – Egefinder.com

Puh: +905308298695
Whatsapp: +358443422500
Kuşadasın ystävyyskaupunkien kyltit, Suomen kaupunki puuttuu.
Kuşadasın kaupungintalo, Kuva: Ali Ergene

Egefinder vieraili Kuşadasın piirikuvernöörin luona

Mainos!

Tietoa Ali Ergene 1128 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.