Erciyes pyrkii lisäämään osuuttaan matkailussa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Sisä Turkki pyrkii lisäämään osuuttaan matkailussa

Kayseri pyrkii lisäämään osuuttaan matkailussa. Pormestari pyrkii monipuolistamaan matkailua.

MAINOS!

“Paras tuote, jota voimme tarjota matkailumarkkinoille, on Erciyes-vuori”, sanoi kaupunginjohtaja Mustafa Çelik. Hänen edeltäjänsä Mustafa Özhaseki, joka on tällä hetkellä ympäristö- ja kaupunkiasioista vastaava ministeri, oli käynnistänyt hankkeen, jossa kunnostetaan idyllinen hiihtokeskus hiihto- ja vuoristokohteiksi maailman standardeilla, ja sen arvo on 200 miljoonaa dollaria.

Yksi Erciyes hiihtokeskuksen eduista on sen läheisyys kaupungin keskustaan. Kun kymmeniä lentoja laskeutuu lentoasemalle talvella, hiihtäjät pääsevät rinteille 25 minuutin ajomatkan jälkeen. Erikysen toinen etu, joka eroaa muista turkkilaisista hiihtokeskuksista, on se, että se yhdistää 109 kilometrin pituiset rinteet hiihtohisseillä ja voit käyttää kaikkia rinteitä vain yhdellä lipulla.

Se, että sillä on neljä sisäänkäyntiä lomakohteeseen, paitsi vähennetään väkijoukon tiheyttä, mutta tarjoaa myös hiihtäjille valita minkä puolen lomakeskuksesta he haluavat mennä. täällä on järjestelmä, joka yhdistää 120 kilometrin alueet rinteisiin, joilla on erilaisia ​​vaikeusasteita. Tarjoamme taatun lumisateen, sillä meillä on 154 lunta-tuottavaa konetta. ”

Lisäämällä majoituskapasiteettia, uusien hotellien määrä kasvaa, joilla on suora yhteys laskettelurinteille. Kayseri ja sen ympäristöt tarjoavat useita vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua paitsi talvikaudella myös ympäri vuoden. Kayserilla on pitkä historia ja rikas kulttuuriperintö.

Kaupungista 20km sijatsee Kültepe jonka historia ulottuu 6000 vuotta taasepäin. Kültepen osoittamat kaivaukset osoittavat, että se oli tärkeä kauppakeskus 2. vuosituhannella eKr.
Vuosikymmenten ajan jatkuneet kaivaukset ovat paljastaneet tärkeitä esineitä pronssikaudesta ja heettiläisestä aikakaudesta sekä assyrialaisista kauppapaikoista. Kayserissä, jossa on ollut useita sivilisaatioita, löytyy paikkakunnalta monien aikakausien jälkiä.Kayseri on ollut yksi Seljukien tärkeimmistä keskuksista.

Kayseri isännöi useita museoita, jotka esittelevät Turkin tasavallan alkuaikoja. Kayserin tiedekeskus on täydellinen kohde lapsiperheille. Kaupungissa jäljellä oleville kreikkalaisille ja armenialaisille kirkoille, esim. Surp Krikor Lusavorichin armenialainen kirkko, tehdään restaurointitöitä.

Nykypäivän Kayseri-keittiöt heijastavat kaupungin runsasta ruokaperintöä. Kayseri on kauppiaiden kaupunki, ja sen kiehtova ruoat on kuin matkustaminen menneisyyteen, kulinaarinen matka Anatolian historian kautta, jossa heijastuvat kaikki sivilisaatiot, jotka ovat eläneet ja kulkeneet tästä maasta.

Lähde: hurriyetdailynews.com

Käännös: Helena Ergene

Turkin EU jäsenyys toivo elää