Kotimainen desinfiointiaine- BOREL:n myynti alkaa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kotimainen desinfiointiaine- BOREL
Turkkilainen desinfiointiaine BOREL.

Kotimainen desinfiointiaine- BOREL:n myynti alkaa 16.4.2020!

Turkin Energia- ja luonnonvaraministeri Fatih Dönmez esitteli turkkilaista desinfiointiaine- BOREL. Tuote on läpäissyt laboratorioprosessit ja tuote on valmiina massatuotantoon. BOREL on saatavilla eri myyntipisteissä ympäri Turkkia huomisesta alkaen (16.4.2020). Henkilökohtaisilla hygieniatuotteilla on vakava puute kaikkialla maailmassa. Turkki on koordinoinut omia resursseja ja täyttänyt heti kansainväliset vaatimukset.

MAINOS!

Turkin Energia- ja luonnonvaraministeri Fatih Dönmez sanoi, esittelytilaisuudessa niin, käsien puhdistus on erittäin tärkeää Covid 19 pandemian torjunnassa. BOREL käytetään, kun ei ole mahdollista pestä käsiä saippualla. BOREL:lla korvataan vesi ja saippua.

Puhdasta kotimaista

Boorilla lisätty kotimainen desinfiointiaine BOREL ei vahingoita ihoa. Tuote sisältää “Boori, etyylialkoholi, glyseriini, aloevera, teepuuöljy ja laventeli” BOREL kosteuttaa käsiä eikä aiheuta dermatologisia ongelmia. Se auttaa parantamaan nopeammin ihohaavoja taistellessaan bakteereja ja mikrobeja vastaan.

Turkissa ei ole pulaa saada desinfiointiainetta. BOREL myydään ensin 100 millilitran pulloissa ja jatkossa tulee myyntiin 1 litraiset ja 5 litraiset pullopakkaukset. Eti Maden toi markkinoille Turkin ensimmäisen boorista valmistetun ympäristöystävällinen pesuaineen BORON yli vuosi sitten. Turkkilaisen firman valmistama pesuaine ei sisällä haitallisia aineita kuten fosforia, parfyymejä, raskaita öljytuotteita.

Pesuaine on valmistettu boori mineraalista. Se on valmistettu täysin luonnon tuotteesta. Se on antibakteerinen. Tuote valmistetaan vedestä, hapesta, natriumista ja boorista. Nämä aineet löytyvät luonnosta. Eli pesuaine ei sisällä kemikaaleja.

Ministeri sanoi että BORON on saavuttanut merkittävän menestyksen tuotantovaiheesta jakeluun Turkissa. BORON pesuaine on BOREL:n referenssi kansalaisille. BOREL käsidesi lähetetään ensisijaiseksi Turkin terveysalan henkilökunnille. Turkin Energia- ja luonnonvaraministeri Fatih Dönmez totesi, että BOREL:n ensimmäinen erätuotanto lähetetään kentällä oleville sankareille. Turkissa kaikista terveysalan henkilökunnista on tullut kansalaisten silmissä sankareita pandemian vuoksi.

Laki on kovennettu Turkissa

Turkissa kovennettiin laki terveysalan henkilökuntaa vastaan tehtyjen väkivallan estämiseksi/vähentämiseksi tänään (15.4.2020). Dönmez sanoi, että haluamme osoittaa kiitollisuutemme ja kiitoksemme sankareillemme, jotka työskentelevät omistautuneesti nykyään pandemia vastaan.

4 rekallista desinfiointiaineita lähti terveysministeriölle eli terveysalan henkilökunnille, sisäministeriölle siis poliiseille kentälle, perhe-, työ- ja sosiaalipalveluiden ministeriölle annettavaksi yli 65 vuotiaille ja logistiikka ja jakelu henkilökunnille ja sähkö ja maakaasu laitosten työntekijöille.

Turkissa vihdoinkin alettiin arvostamaan kotimaisia tuotteita kuten BORON ja BOREL pandemian ansiosta. Ehkä, se on muuttanut monia muita asioitakin. Covid 19 on muuttanut Turkkia ja ihmisiä radikaalisesti.

*Boori on alkuaine, joka on kolmiarvoinen amorfinen puolimetalli, jota luonnossa esiintyy vain yhdisteinä, boraatteina. Boori mineraalia löytyy runsaasti Turkissa. Turkin boori varallisuus on 73 % maailmassa. Boori mineraali käytetään monessa tuotteessa.

Ali Ergene

Turkkilainen ympäristöystävällinen pesuaine

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.