Turkkilainen ympäristöystävällinen pesuaine

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Boron

Turkkilainen ympäristöystävällinen pesuaine

Uusi ympäristöystävällinen pesuaine Boron on tullut myyntiin 10 kk sitten Turkissa. Turkkilaisen firman valmistama pesuaine ei sisällä haitallisia aineita kuten fosforia, parfyymejä, raskaita öljytuotteita. Pesuaine on valmistettu boori mineraalista. Se on valmistettu täysin luonnon tuotteesta. Se on antibakteerinen. Tuote valmistetaan vedestä, hapesta, natriumista ja boorista. Nämä aineet löytyvät luonnosta. Eli pesuaine ei sisällä kemikaaleja.

MAINOS!

Firma on kehittänyt tuotetta tekemällä yhteistöitä kuluttajien kanssa. Pesuaine ei tuota paljon vaahtoa kuten tavalliset pesuaineet. Kuluttajat ovat hämmästelleet ensin sitä. Monet turkkilaiset kuluttajat luulivat ennen muiden pesuaine mainosten takia että mitä enemmän pesuaine vaahtoa sitä puhtaampaa pyyhki on. Tätä väärä tietoa muokataan Turkissa tekemällä yhteistyötä kuluttajien kanssa. Turkkilaiset kuluttajat ovat ottaneet vastaan pesuaineen ilo mielin 10 kk ajan.

Pesuaine on löytänyt hyvän markkinaraon itselleen ja täyttänyt sen Turkissa. Tuotekehitys jatkuu edelleen. Firma toi markkinoille 3 uutta tuotetta. Boronilla on nyt yhteensä 4 pesuainetta myynissä. Pesuaineita saa nestemäisenä ja jauheena. Pesuaineet ovat suunniteltu valkoiselle ja värilliselle pyykille. Turkin Energia- ja ympäristöministeri esitteli uudet tuotteet eilen (8.11.2019). Tuotteet ovat myös alkaneet jo löytää myös markkinoita itselleen ulkomailta. Tuotteita viedään tällä hetkellä kolmeen maahan yksi niistä on USA.

Boori mineraali löytyy runsaasti Turkissa. Turkin boori varallisuus on 73 % maailmassa. Boori mineraali käytetään monessa tuotteessa. Se pitää pesukonen putkistoa puhtaana. Lyhäntää vaatteiden pesuaikaa, pesee puhtaaksi vähässä vedessä ja säästää vettä ja sähköä. Pesutulos on hyvä pienellä vesi määrällä. Tuotetta saa isoista kaupoista Turkissa. Uuden pesuainen nimi on BORON. Pesuainen kehittäjä firman nimi on Eti Maden. Eti Maden on kaivosyhtiö.

Uusi ympäristöystävällinen pesuaine on myynnissä Turkissa.

Ali Ergene

Uusi ympäristöystävällinen pesuaine Boron

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.