Turkki ja niin sanottu kansanmurha!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kusadasi, Turkki
Kuva ei liity uutiseen. Kuva: Ali Ergene

Turkki ja niin sanottu kansanmurha!

Minä ihmettelen maiden eduskuntien päätöksiä kuten Ranska ja USA. Heistä on tullut rikostutkijoita. Niin sanottu rikos on tapahtunut 100 v. sitten. Eli tästä on kyse että noiden maiden päätöksistä. Nämä eduskunnat ja poliitikot käyttävät väitettä hyväksi painostus keinona Turkkia vastaan.

MAINOS!

Yritetään Turkki olisi aina ahtaalla ja kiristämällä saisivat mitä haluavat Turkista poliittisesti. Väärää toimintaa. Kaikki tietää että Armenia vaatii maata Turkista. He unelmoivat perustaa suuri Armenia. Jos asiat hoituu tällä lailla kaikki kaikista maista haluaa maata ja sitten kuvitelkaa mitä tapahtuisi. Saamelaiset haluaisivat omat maat takaisin suomalaisilta. Saddam valloitti Kuwaitin samalla perusteella että ennen Kuwait kuului Irakiin. Mitä tapahtui. Hänet tapettiin.

Totta vai tarua?

Väite ei ole todistettu. Totta tai ei, väitetty tapahtuma on tapahtunut 100 vuotta sitten. Sitä maata jota syytetään ei ole enää olemassakaan eli Ottomaanien valtakunta. Rikoksetkin vanhenee muutamassa vuodessa. Silloin ei ollut edes kansanmurha termiä. Termi on otettu käyttöön virallisesti toisen maailman sodan jälkeen YK:ssa. Eli niin sanottu väitetty rikos on tapahtunut ennen kuin edes termiä kansanmurha oli käytetty. Onko kaikille vuosisatojen takaisille rikoksille siis nyt perusteita väittää niitä kansanmurhaksi, mielestäni ei ole perusteita. Kun katsotaan historiaa niin ei lähes kellään valtiolla ole, rikoksista ihmisiä vastaan, puhtaat paperit taskussa. esim. USA (intiaanit), Ranska (Algeria ja myös muita sen entisiä siirtomaita), eri maiden orjakauppan liittyvät rikokset, jne…

Stalin on tapattanut 60–70 miljoona ihmistä (lähde: wikipedia). Kukaan ei muista näitä menneisyyden tapahtumia. Mutta jostain syystä armenialaisten niin sanottu kansanmurha tuodaan aina esille ja sen tuo esille Amerikan armenialaiset ja muiden maiden parlamentit. Minä en puolusta ihmisten tappamista. Minä vastustan ihmisten tappamista. Mutta tämä asia ei tuoda esille hyvällä tarkoituksella. Turkki ja Armenia on naapurimaat. Eikö pitäisi unohtaa poliittisesti mennyttä aikaa. Tietenkin historioitsijat saavat tutkija ja kirjoittavat asiasta. Kansojen pitäisi katsoa enemmän eteenpäin ei taakse päin ja luoda hyviä, rakentavia suhteita toistensa kanssa.

Kaikkien takana on öljy.

USA taas käyttää hyväksi muita maita että pystyisi jatkamaan maailman poliisina. Mutta järjestelmä muuttuu koko ajan. USA:n rooli ei ole enää sama tulevaisuudessa. Kiina ja Venäjä ovat taloudellisesti kasvavat. Kaikki maailman sijoittajat ja teollisuus on jo Kiinassa. Seuraavaksi tulee Kiinasta ja Venäjästä uusia maailman poliiseja kilpailemaan USA:n kanssa. Tästä on kyse että tälläisiä päätöksiä tekee USA ja Ranska. USA on luonut oman edun mukaista järjestelmää toisen maailman sodan jälkeen. Tutkikaa ja miettikää historiaa niin silloin ymmärrätte mitä tarkoitan.

Kaikkien takana on raha, öljy ja valta. USA halusi että perustetaan YK että YK palvelisi USA:ta. USA toi järjestelmään että öljykauppa käydään dollarilla ja myös maailman laajuinen kansainvälinen kauppa. Eli USA teki toisista maista orjiaan pakottamalla käyttää dollaria. Energian hallitseminen tarkoittaa valtaa. Kaddafi ja Saddam halusivat myydä öljyä eurolla ja kaikki me tiedämme mitä heille kävi. Heidät tapettiin. Ei ole uskottava selitys että he olivat pahoja ja sen takia heidät on tapettu. Se on teatteria.

USA vie aina puheissaan demokratiaa eri maihin siis niihin maihin josta se saa itselleen hyötyä. Erdogania vastaan samat pelit pelataan. Eli nyky päivän pahaksi mieheksi näytetään Turkin presidenttiä. Itse asiassa me olemme kaikki orjia tässä maailmassa. Me palvelemme pieniä eliittejä. Orjuus järjestelmä jatkuu maailmalla vähän eri tavalla kuin ennen. Ainoa ero on se että ennen herrat valitsi omia orjia. Nykyiset orjat valitsevat omia herroja. mikään ei ole muuttunut. Kapitalismi ja kommunismi on samojen ihmisten luoma järjestelmä. Molemmat järjestelmät palvelee herroja.

Miettimisen arvoinen.

Kaikki me käymme turhaan arvottoman setelin takia töissä. Meidän on ensin ymmärrettävä että raha ei ole todellinen. Se on luotu että orjuus jatkuisi. Kerron teille yhden tarinan. Miettikää annan teille yhden esimerkin rahasta. Hotelli asiakas tullee hotellin respaan ja halua katsoa hotellin huonetta ennen kuin hän päättää jäädä hotelliin.

Hotellin omistaja sanoo että 100 euroa käsirahalla pääsee katsomaan huonetta. Rahat saa takaisin kun tulet takaisin respaan. Asiakas antaa 100 euroa ja hän menee katsomaan huoneita. Hotellin omistajalla on velkaa leipomoon 100 euroa. Hän heti juokse maksamaan velkansa leipomoon. Leipurilla  on velkaa huonekaluliikkeen omistajalle. Hän myös heti maksaa velkansa. Huonekaluliikken omistajalla on velkaa hotelliin 100 euroa. Hän menee maksamaan velkansa hotelliin. Hotelli asiakas tulee respaan ja hän saa rahansa takaisin. Miten kaikkien velat on maksettu ja kenen rahalla?

Hyvää päivän jatkoa ja nauttikaa elämästä.

Ali Ergene

Niin sanottu kansanmurha!

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.