Suomen Kuntavaalit 2017

Ehdokkaiden tiedot ovat puutteellisia. Sivua päivitetään jatkuvasti.

Suomen Kuntavaalit 2017 (Ehdokkaat)

Päivitetty 08.04.2017

MAINOS!

Yerel seçimlerde aday olupta burada ismi ve bilgisi olmayanlar; bizimle temasa geçebilirler.

Oletko ehdokas Suomen kunnallisvaaleissa? Puuttuuko nimesi ja tietosi täältä? Ota yhteyttä meihin.

1-

971 Fatih Özcan, Helsinki, Keskusta

Hei, olen Fatih Özcan 38v linja-auton kuljettaja, naimisissa ja odotamme vauvaa. Tulin noin 9 vuotta sitten Suomeen ja olen ollut noin 6 vuotta linja-auton kuljettajana. Tykkään palvella ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan. Olen ollut kauan kiinnostunut politiikasta sen takia olen nyt kuntavaaliehdokkaana Helsingissa. Haluaisin auttaa vanhuksia ja lähiympäristön suojelussa. Kuuntelisin ehdotuksia ja jos minut valitaan valtuutettuna voisin ilmoittaa asiasta eteenpäin. Mottoni on “PUHUMALLA PARANEE!
Merhaba, ben Fatih Özcan 38 yaşında otobüs şoförüyüm, evliyim ve yakında bir çocuğumuz olacak. Finlandiya’ya yaklaşık 9 sene önce geldim ve yaklaşık 6 yıldır otobüs şoförlüğü yapmaktayım. İnsanlara yardım etmesini ve onlarla konuşmayı seviyorum. Uzun zamandan beri politikayla ilgiliyim onun için bu seçimlerde Helsinki’den belediye meclis üyeliğine aday oldum. Yaşlılara ve çevre güvenliğine önem veriyorum. Sorunlarınızı dinleyip seçildiğim zaman onları ilgili kişilere ileteceğim. Sloganım “KONUŞARAK DAHA İYİYE!

2-

589 Nejdet Karadağ, Vantaa, Keskusta

Olen Nejdet Karadag. (Nimi lausutaan Neshdet). Olen syntynyt vuonna1978, Turkin Gaziantepissa. Muutin Suomeen vuonna 2003 toukokuussa. Aloitin Itä-Karjalan Kansanopistossa (Punkaharju) Suomen kielen ja kulttuurin opiskelun v 2003 elokuussa. Suomen kielen kurssi kesti noin 9kk. Olen ollut kielenkurssin ohella erilaisissa paikoissa töissä ja työharjoittelussa. Vuonna 2006 pääsin Helian Ammattikorkeakouluun (nykyinen Haaga-Helia) Restonomi tutkintoa suorittamaan Porvoon yksikköön.( valmistuin v 2009) Olen ollut vuonna 2008 Englannissa Lincolnin Yliopistossa vaihto-oppilaana (Tourism and Management). Äidinkieleni turkin lisäksi osaan hyvin suomea, englantia ja jonkun verran saksan kieltä. Minulla on kaksoiskansalaisuus, Suomi ja Turkki. Asuin noin 10 vuotta Porvoossa ja muutin viime kesänä Vantaalla. Työpaikkani on edelleen Porvoossa ja päivittäin käyn töihin Porvooseen. Työskentelen esimiehenä Suomen suurimman matkailu ja majoitus alan firmassa vuodesta 2008 lähtien. Olen naimisissa ja minulla 2 tytärtä.
Mielestäni olen onistunut rakentamaan elämäni Suomessa hyvin ja sen takia pidän itseäni hyvänä mallina yhteiskuntaan sopeutuneesta uussuomalaisesta. Minulla on laaja verkosto suomalaisia ja maahanmuuttajataustaisia ystäviä. Sosiaalisuus ja avoimuus ovat vahvuuksiani, jotka ovat auttaneet minua sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Miksi olen kuntavaaliehdokas?
Lähdin ehdokkaaksi kuntavaaleihin ensimmäistä kertaa vuonna 2012 Porvoossa ja nyt olen ehdokkaana Vantaalla 2017 kunnallisvaaleissa. Henkilökohtaisesti en halua seurata asioita sivussa. Haluan aina auttaa ja vaikuttaa asioihin. Olen ollut Suomessa noin 13 vuotta ja huomasin että maahanmuuttajataustaisia ihmisiä on ollut piilossa yhteiskunnan ulkopuolella. Minun mielestä se on väärin ja jos elämme samassa maassa ja samassa ympäristössä, täytyy olla läsnä yhteiskunnan asioissa. Sen takia yritän olla aktiivinen ja olla esimerkki muille maahanmuuttajataustaisille.

Ben Nejdet Karadağ. Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse, 1978 Gaziantep doğumluyum. Baba tarafım Gaziantep, anne tarafımdan Adıyaman Besni kökenliyim. İlk, orta ve lise eğitimimi Gaziantep,te tamamladım. Yüksek okulu Mersin Üniversitesinde okudum 1999-2001 yılları arasında, Büro yönetimi bölümü mezunuyum. 2003 yılından beri Finlandiya,da yaşıyorum. 10 yıl kadar Porvoo şehrinde kaldım, yüksek eğitimimi Porvoo,da HAAGA-HELİA,da Restonomi (turizm ve programcılık) alanında tamamladım. 2008 yılından beri Finlandiya,nın önde gelen turizm ve hotelcilik alanındaki bir şirketin, Porvoo şehrindeki tesislerinde yöneticilik yapıyorum. Evliyim ve 2 kız çocuğum var.
Neden aday oldum ?
Yaklaşık 8 yıldır aktif siyaset yapıyorum. 2012 senesinde eskiden yaşadığım Porvoo şehrinde aday olmuştum. Hemde ülkemiz insanların pek olmadığı bir şehirde aday olduğumda finliler merak edip sormuştu 300 aday içinde tek dışarıdan gelen yabancı adaysin, neyine güveniyorsun diye. Amacım yaşadığımız ülkede dışarıdan gelen göçmen olarak bizlerin de olduğunu göstermek ve ülkemizi ve kültürümüzü en iyi şekilde temsil etmekti. Özellikle son yıllarda avrupada artan yabancı karşıtlığı ve her yabancıyı aynı kefeye koyup yargılamalarına karşı çıktığım için biz de varız demek için aday oldum.
Bu sefer daha büyük bir şehir Vantaa bölgesinden adayım ve burada yaşayan çok ülkemiz insanları var. İnanıyorum ki imkan verilirse elimden gelen en güzel şekilde bizleri temsil edeceğim aktif olarak.
Neden Merkez Partisi ?
Aslında işin özüne bakarsak partinin pek özel bir önemi yok. Ne Türkiye´de ne de Finlandiya parti fanatikligim hic olmadi. Bu parti teklifi yapti, buradan girdim. Benimle ilgili genis bilgiyi web sayfamdan veya facebook sayfamdan alabilirsiniz.

3-

86 Mustafa Orhan, Kauniainen, Kokoomus

Olen 37-vuotias mies, yhden lapsen isä Kauniaisista. Ammatiltani olen erityiskoulunkäyntiavustaja.Olen päättänyt lähteä ehdolle Kauniaisiin kunnallisvaaleissa tänä keväänä. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat minua ja haluan laittaa korteni kekoon ja tehdä Kauniaisesta paremman paikan. Olen katsonut sivusta aivan liian kauan. Kukaan ei ei hoida asioita meidän puolestamme, paitsi me kauniaislaiset itse. Yhdessä käsikädessä olemme vahvoja. Pyrin valtuustoon, jotta pääsen tekemään töitä tulevaisuuden puolesta yhdessä teidän kanssanne.

Olen muuttanut Suomeen Turkista 8 vuotta sitten ja Kauniasiin yli 3 vuotta sitten Espoon puolelta. Olen rakastunut ensisilmäyksellä. Olen saanut täällä aivan mahtavia kavereita, joiden kanssa on ilo jutella ja viettää aikaa. Kauniainen nimensa mukaisesti on kaunis ja viihtyisä paikka. Aivan mahtava kunta! Suomi on antanut minulle paljon ja on aika antaa takaisin.

Neljän kielen puhujana ymmärrän todella hyvin kaksikielisyyden merkityksen. Kieli on portti avaraan ja rikkaaseen maailmaan. Minulle tärkeät asiat ovat huolenpito (vauvasta vaariin), oikeudenmukaisuus ja viihtyisyys. Kaupunkimme väestölukumäärältään on pieni, joten meillä valtuuston pyrkiöillä täytyy olla aikaa kuunnella kaupunkilaisten huolia ja vaatimuksia. Puhumalla ja kuuntelemalla paranee.
Vietän vapaa-aikani lapseni kanssa, luen paljon kirjoja ja harrastan liikuntaa.
Mottoni on maailma paranee kun yksilö paranee ja päinvastoin.

4-

 

3 Alettin Başboğa, Lahti, SDP 

 • Haluan kehittää Lahdesta entistä viihtyisämmän, turvallisemman ja elinvoimaisemman kaupungin. Kaupungin, jossa sen jokaista asukasta ja ympäristöä arvostetaan. – Haluan, että Lahdessa on hyvä asua, elää ja tehdä töitä. Nyt on sinun vuorosi päättää minkälaisen Lahden me rakennamme. – Mielestäni toimiva terveydenhoito, hyvät koulut, monipuolinen päivähoito, ikäihmisten palveluiden laadun turvaaminen, ja lähiöiden kehittäminen sekä elinvoimaistaminen turvataan vain hyvin hoidetulla kaupungin taloudella.
 • 10.09.1972 – Yrittäjä – Olen asunut Lahdessa vuodesta 1992 lähtien yhdessä vaimoni Tarjan sekä kolmen tyttäremme ja koiramme Nemon kanssa. – Lahden kaupunginvaltuutettu 2004-2008, 2008-2012 ja 2012-2017 – Päijät-Hämeen maakuntavaltuutettu toimikausilla 2004-2008 sekä 2008-2012 – Lahti Aqua Oy:n hallituksen puheenjohtaja – SDP:n puoluevaltuuston jäsen 2017

5-

144 Derya Özgün, Riihimäki, Kokoomus

Olen 24-vuotias Riihimäkeläinen kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen. Olen asunut koko ikäni Riihimäellä ja opiskellut Helsingin yliopistossa pohjoismaisia kieliä, sekä aineenopettajan pedagogisia opintoja. Koulutukselta olen filosofian maisteri ja ruotsinkielenopettaja.

Viime kunnallisvaaleissa minut valittiin ensiyrittämällä Riihimäen kaupunginvaltuustoon ja nyt takana on jo neljä vuotta kaupunginvaltuutettuna ja sivistyslautakunnan jäsenenä.

Aloitin syyskuussa 2016 kansanedustaja Timo Heinosen avustajana ja työni myötä minulla on erinomainen mahdollisuuden seurata politiikan tekoa sekä kansallisella että paikallisella tasolla. Ennen tätä olin puoli vuotta töissä Lontoossa Liberal Democrats puolueen kansainvälisessä toimistossa.

Toimin myös Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtajana ja Hämeen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana.

6-

50 Erkan Gülez, Rauma, SDP 

Olen muuttanut Turkista Suomeen 90-luvulla töiden takia ja 95-luvun jälkeen perustin pizzeriayrityksen Raumalla. Yritys on jatkunut minun yrittäjyydellä tähän saakka. Olen kolmen lapsen isä. Lapset ovat syntyneet Suomessa, josta tytär ja poika ovat lukiossa.
Suurin osa elämästäni kului isänmaan, Turkin, sijaan Suomessa. Lapsienkin kasvaneessa maassa, Suomessa, haluan oman näkökantani kulmasta vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen.
”NOSTETAAN SUOMI YHDESSÄ” -Erkan GÜLEZ

NOSTETAAN SUOMI YHDESSÄ!

7-

152 Yakup Yılmaz, Helsinki, Kokoomus

Olen kotoisin Turkista. Tulin Suomeen 90-luvun alussa tekemään väitöskirjaa. Oen toiminut tutkijana, keksijänä, kirjailijana ja ulkomaankaupan erikoistuneena yrittäjänä; kaksi patentti VTT:n kanssa, neljällä kielellä julkaistu kirja, Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti 2014. Myös Helsingin kaupungin maahanmuutto-ja kototumis-asioiden neuvottelukunnan jäsenenä 2013-2015

8-

160 Mehmet Ali Keo, Hyvinkää, PS

Syntyperäinen Kyproslainen. Välimerellinen tempperamenttini näkyy ja kuuluu. Mottoni: “Nuorempia suojellaan, vanhempia kunnioitetaan”. Hyvinkäällä 20 vuotta asunut, oikeudenmukainen paremman Hyvinkään puolesta taisteleva. Siksi minun pitäisi kuulua valtuustoon.

9-

144 Kadir Turan, Sipoo, Kokoomus

Kadir on naimisissa ja viiden lapsen isä. Hän on ollut yli 14 vuotta yrittäjänä Sipoossa. Alkuperältään hän on Turkin kurdi ja tuli suomeen vuonna 1996. Hän on saanut hotelli- ja ravitsemusalan koulutuksen. Kadir kuuntelee erittäin paljon asiakkaitaa ja ymmärtää siksi sipoolaisten mielipiteet ja ongelmat. Sipoolaisena yrittäjänä Kadir pitää tärkeänä, että Sipoon talous on kunnossa. Lähde: https://sipoo.kokoomus.net/yhdistystoiminta/kuntavaalit-2012/sipoon-kokoomuksen-ehdokkaat/81-turan-kadir/

10-

62 Mehmet Yılmaz, Ylivieska, Keskusta

www.memoylivieska.com

11-

268 Barış Kılıçkesen, Pori, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

12-

158 Can Meşe, Hämeenlinna, Kokoomus

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

13-

5 Cekdar Ciray, Kitee, 

Moikka! Olen asettunut ehdolle Kiteen kunnallisvaaleihin.

Kuntavaalikaudellani haluan vaikuttaa siihen, että niin nuoret kuin ikäihmiset viihtyvät Kiteellä. Kitee on hyvä paikka jokaiselle, ikään katsomatta. Haluan tehdä kotikunnastani paikan, johon myös nuoret haluavat asettua opintojensa jälkeen. Kiteelle on hyvä perustaa oma perhe ja oma elämä. Haluankin toivottaa lapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi asumaan tänne.

Myös paikalliset yritykset ovat Kiteen tärkeä voimavara. Haluan mahdollistaa sen, että uusien yritysten on helppo aloittaa toimintansa, ja vanhemmatkin yritykset saavat hyvät edellytykset jatkaa toimintaansa. Yritykset luovat työpaikkoja, jotka rakentavat Kiteen hyvää tulevaisuutta.

On tärkeää, että nuorten ääni kuuluu kunnallistasollakin. Siksi äänen antaminen minulle on hyvä valinta. Äänestää minua voi numerolla 5!

14-

65 Emil Eren Bulut, Vantaa, Vihreät

Vaalilupaukseni

Varmistaa, että joukkoliikennettä kehitettäessä kuunnellaan ja huomioidaan kaikkia asuinalueita koskevat ongelmat.
Rasismille ja vihapuheelle on saatava stoppi. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi kaikkialla esimerkiksi koulua käydessä.
Homekouluista on päästävä eroon ja niitä koskevat päätökset tulee tehdä asukkaiden ehdoilla.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Haluan puolustaa ihmisoikeuksia ja rakentaa Vantaata, joka huolehtii meistä kaikista. Minulla on myös kokemusta erilaisista luottamustehtävistä kuten HSL:n hallituksessa toimimisesta.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Haluan edistää yhdenvertaisuutta, kehittää joukkoliikennettä sekä varmistaa, että Vantaa on kaupunki, joka ei hylkää ketään tai leikkaa nuorten tulevaisuudesta. Lähde: YLE:n Vaalikone

15-

179 Merve Çağlayan, Tampere, Vihreät

Vaalilupaukseni

 1. Lupaan parantaa ikäihmisten elinolosuhteita.
 2. Lupaan helpottaa avun saamista, niin taloudellisesti heikossa tilanteessa oleville kuin mielenterveyspalveluja jonottaville.
 3. Lupaan että teen kaikkeni ettei yhtäkään lasta ja nuorta jätetä tyhjän päälle vaan estetään syrjäytyminen takaamalla kaikille koulupaikka.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Olen idealisti, ja jokaista kyynistynyttä poliitikkoa kohtaan tarvitaan vähintään yksi sellainen. Parhaita päätöksiä saadaan aikaan kuuntelemalla sekä vanhoja että nuoria.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Haluan helpottaa avun saamista. Tähän kuuluvat niin lapset, nuortet kuin ikäihmisetkin. Tästä syystä haluaisin panostaa tulevalla vaalikaudella erityisesti kaupungin tarjoamiin palveluihin. Lähde: YLE:n Vaalikone

16-

245 Emine Ehrström, Vaasa, Vihreät

Vaalilupaukseni

 1. Terve Vaasa. Vahvat peruspalvelut, jotka ovat kaikkien vaasalaisten saavutettavissa. Peruspalvelut, jotka vastaavat vaasalaisten tarpeisiin.
 2. Hyvinvoiva Vaasa. Kustannustehokkaat peruspalvelut. Pienyrittäjien innovaatioiden tukeminen ja tarpeiden huomioiminen päätöksenteossa.
 3. Lempeä Vaasa. Yhdenvertaisuuden toteutuminen. Ihmisten perusoikeuksien toteutuminen. Eläinten inhimillisten oikeuksien toteutuminen.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Nuoresta iästäni huolimatta minulla on paljon kokemusta elämän eri osa-alueilta.Minulla on suuri tahto ja motivaatiota saada kehitettyä Vaasaa entistä paremmin vastaamaan kaikkien sukupolvien tarpeita

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Tavoitteeni on terve, hyvinvoiva ja lempeä Vaasa. Terve ja elinvoimainen Vaasa tarvitsee vankkoja peruspalveluita ja panostamista enemmän ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Hyvinvoiva Vaasa tavoittelee kustannustehokkaita julkisen sektorin ratkaisuja ja osallistaa innovatiivisia pienyrittäjiä. Lempeä Vaasa on yhdenvertaisuuden edelläkävijä ja huolehtii jokaisesta ihmisestä ja kaikista eläimistä. Lähde: YLE:n Vaalikone

17-

347 Ali Giray, Joensuu, Keskusta

Vaalilupaukseni

 1. Yrittäjyyden edistäminen, erityisesti maahanmuuttajataustaisten yrittäjien keskuudessa. Tietoa siitä, miten yritetään Suomessa.
 2. Lapsiperheiden ahdinkoa on vain lisätty, vaikka lapset ovat tulevaisuutemme. Haluan edistää lapsiperheiden hyvinvointia mahdollisuuksia.
 3. Uusien suomalaisten kotouttaminen. Oikeanlaisella kotouttamisella saamme enemmän motivoituneita työn tekijöitä.

 MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Olen kotouttamisen ja kulttuurin asiantuntija, joka on lähes koko ikäänsä toiminut yrittäjänä.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Yrittäjyyttä, uusien suomalaisten kotouttamista ja lapsiperheiden arkea! Lähde: YLE:n Vaalikone

18-

85 Aykut Saka, Pietarsaari, RKP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

19-

294 Ekim Özdemir, Espoo, Vihreät

Vaalilupaukseni

 1. Lupaan olla ehkäisemässä espoolaisten syrjäytymistä.
 2. Lupaan edistää lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien tarjoamista.
 3. Lupaan rakentaa kaikille turvallista Espoota. Etninen tausta, uskonto tai ikä ei tule olla este yhtenäisyyden luomiselle.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Tulen tekemään töitä yhteisen Espoon puolesta. Rauhanturvaoperaatiot ja hyväntekeväisyysprojektit ovat vain vahvistaneet päättäväisyyttäni – haluan puhua heidän puolesta, joiden ääntä ei kuulla.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Haluan olla varmistamassa, että yksikään ihminen, taustasta tai iästä riippumatta, ei joudu eriarvoiseen asemaan. Espoossa tulee olla kannustava, aktiivinen ja positiivinen ilmapiiri. Valtuutettujen on toimillaan saatava jokainen espoolainen tuntemaan ylpeyttä omasta kotikunnastaan.
Espoo on Suomen turvallisin kaupunki. Varmistetaan se jatkossakin. Lähde: YLE:n Vaalikone

20-

 

342 Hasan Babuna, Espoo, Vasemmistoliitto

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

21-

714 İbrahim Sayılır, Espoo, RKP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

22-

18 Hüseyin Karakaş, Säkylä, Keskusta

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

23-

742 Ozan Yanar, Kallio,  Vihreät

Vaalilupaukseni

 1. Koti ei saa maksaa liikaa – Helsinki tarvitsee lisää kohtuuhintaisia asuntoja. Teen kaikkeni, jotta asuminen ei olisi liian kallista.
 2. Enemmän töitä Helsinkiin. Teen kaikkeni, jotta Helsingissä olisi tarjolla enemmän työmahdollisuuksia ja väyliä itsensä toteuttamiseen.
 3. Panostaisin kouluihin ja varhaiskasvatukseen. Jokaisella lapsella on oikeus täyteen päivähoitoon ja sen on oltava vanhemmille edullista.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Olen inhimillisen talouspolitiikan ja tasa-arvon väsymätön puolustaja. Työ kansanedustajana sekä taloustieteen tuntemus antavat osaamista ja näkemystä valtuustotyöhön.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Helsinki on Suomen veturi ja sydän. Helsingin tulee olla toimiva, viihtyisä ja kaikille kohtuuhintainen paikka elää. Edistäisin kohtuuhintaisten asuntojen rakentamista, ettei Helsingissä olisi liian kallista asua. Koulutuksessa on tulevaisuus, joten panostaisin kouluihin ja päiväkoteihin. Myös ihmisille pitää luoda monenlaisia työmahdollisuuksia. Toimeliaisuutta ja kukoistavaa kaupunkikulttuuria on tuettava. Julkisen liikenteen pitää olla edullista ja kattavaa. Lähde: YLE:n Vaalikone

24-

285 Cecan Şahin, Hämeenlinna, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

25-

68 Bülent Yaşar, Janakkala, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

26-

109 Murat Inhanli, Kaarina, KDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

27-

5 Nihat Bayraktar, Kajaani, Keskusta 

Sivistyslautakunta varajäsen 45 vuotias yrittäjä

28-

33 İlyas Bulut, Kauhava, Kokoomus 

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

29-

77 Cemal Doğan, Kerava, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

30-

7 Mehmet Azboy, Kokemäki, Keskusta

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

31-

 91 Necmettin Obuz, Kontiolahti, Kokoomus

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

32-

3 Erdal Aslan, Kouvola, Vasemmistoliitto 

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

33-

13 Misin Opoja, Porvoo, Keskusta

Merhaba, ben Misin Opoja kosova asıllı türk vatandaşı. Prizren dogumlu, 54 yaşındayım, 1992 Finlandiya’ya göç ettik.

Olen 54-vuotias Porvoolainen, taustaltani kosovon turkkilainen. Vuonna 1992 muutin Suomeen. Olen monta vuotta työskennellyt metallialan töissä, mutta ammatiltani olen sähkömies. Olen 3 lapsen isä ja kuntavaaleissa haluan tuoda esille lasten ja nuorten aseman. Koulujen tulee olla kunnossa, opettajien koulutuksesta ja jaksamisesta on huolehdittava ja vapaa-aikanakin lapsille on oltava tekemistä, jotta kukaan ei jää joukosta pois. Porvoo tarjoaa hienot mahdollisuudet turismin kehittämiseen, mutta kaupungilla tulisi olla visio mitä tehdään. Ei riitä, että tänä vuonna kehitetään vähän siellä ja ensi vuonna täällä, kokonaiskuvan täytyy olla kirkas. Erityisesti keskustan ja torin ympäristön ei saa antaa tyhjentyä. Haluan myös, että saan osallistua maahanmuuttajien onnistuneeseen kotouttamiseen.

34-

16 İsmail Atik, Kuopio, Vasemmistoliitto

Vaalilupaukseni

 1. Lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet pidettävä edullisena.
 2. Joukkoliikenteen kehittämine esim. lähijunaliikenne.
 3. Turvallinen Kuopio

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Olen avoin ja pyrin rehellisyyteen. Rakastan elämää ja erityisesti Kuopiota. Olen tehnyt paljon töitä mm. lasten ja nuorten parissa. Olen toiminut näissä tehtävissä ohjaajana sekä valmentajana.

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Lasten ja nuorten hyvinvointia. Kulttuurin vahvaa panosta kaupungissamme. Haluan, että nämä palvelut ovat kaikkien kuopiolaisten saavutettavissa ja tietysti mahdollisimman edulliseen hintaan. Haluan edistää yhteisöllisyyttä. Haluan, että Kuopion kaunista maisemaa ei pilata esimerkiksi liiallisella rakentamisella. Meidän on huolehdettiva, että joukkoliikennepalvelut säilyvät hyvinä.
Pienyrittäjien tarpeita kuunneltava ja heidän toiminta edellytyksiä kehitettävä.. Lähde: YLE:n Vaalikone

35-

532 Murat Yüzlü, Vantaa, Kokoomus

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

36-

266 Behçet Demirel, Lappeenranta, SDP 

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

37-

209 Veysi Zengil, Mikkeli, Kokoomus 

Haluan vaikuttaa yhteiskunnan asioihin. Haluan edistää ja ylläpitää Mikkelin positiivista kehitystä maakuntamme keskuksena. Maahan­muuttajissa on paljon käyttämätöntä voimavaraa ajatellen tulevaisuutta.
Pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuudet Mikkelissä tuovat lisää
työpaikkoja ihmisille ja turvallisuutta tulevaisuuteen.
Kehittyvä maakunnan keskus, jossa on paljon tapahtumia, mitkä lisäävät kaupungin vetovoimaa mm. tulevat asuntomessut sekä Kalevalankankaalle rakennettava uusi Stadium-areena.

38-

216 Metin Ersan, Nokia, Vasemmistoliitto 

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

39-

39 İpek Akceviz Turunç, Rautalampi, SDP 

Hei olen Ipek Turunc. Ehdokasnumeroni on 39. Olen alun perin turkkilainen, mutta nykyisin myös Suomen kansalainen. Olen 25-vuotias, naimisissa pizzeriayrittäjän kanssa, ja minulla on 7-vuotias poika ja 8 kuukauden ikäiset kaksostytöt. Muutin kotikaupungistani Cappadokiasta Suomeen kahdeksan vuotta sitten, ja Rautalammilla olen asunut nelisen vuotta. Olen ollut töissä ja työharjoittelussa monissa erilaisissa paikoissa. Opiskelen koulunkäyntiavustajaksi. Työ ja tasa-arvo ovat minusta elämässä hyvin tärkeitä asioita.

40-

70 Murat Orgun, Sipoo, RKP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

41-

33 Filiz Celik, Virolahti, SDP 

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

42-

478 Marianna Välke Öztürk, Turku, RKP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

43-

103 Eila Arslantürk, Valkeakoski, SDP  

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

44-

102 Kirsi Karaçalı, Siilinjärvi, Keskusta

Olen Siilinjärveläinen yrittäjä. Naimisissa turkkilaisen jalkapallovalmentaja Adnan Karacalin kanssa. Asumme Siilinjärvellä. Kaksi kautta takana , tällä hetkellä Tarkastuslautakunnassa jäsen ja varalla Sivistyslautakunnassa.
Minulle tärkeitä asioita on ihmisten perustoimeentulo paikkakunnasta riippumatta palkansaajat, eläkeläiset,lapsiperheet, vammaiset ja myös yrittäjät.
Pidän tärkeänä nuorten kouluttautumista syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Maahanmuuttajien Suomen kielen opiskelu tärkeää, työelämään valmentautumisen turvaamiseksi.
Suomi tarvitsee uusia tarmokkaita yrittäjiä työpaikkojen lisäämiseksi.
Pidetään huolta kaikista, Huomennakin….

45-

295 Kaija Alioğlu, Oulu, Vihreät

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

46-

523 Ria Özberk, Espoo, SDP

Vaalilupaukseni

 1. Vaadin arvokasta vanhuutta, hoitajille työrauhaa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.
 2. Vaadin, että edullisia vuokra-asuntoja rakennetaan.
 3. Koulujen sisäilmaongelmat kuntoon. Samoin koulutuksesta ei saa enää säästää vaan siihen täytyy panostaa.

MIKSI JUURI SINUT KANNATTAISI VALITA KUNNANVALTUUSTOON?

Olen ahkera ja haluan puolustaa heikompia.Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyössä päätöksiä tehdäänkin. Olen hyvä kuuntelija ja aidosti kiinnostunut ihmisistä sekä heidän ongelmistaan

MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

Vanhusten hoito tarvitsee lisää resursseja, jotta hoitajat saavat työrauhaa. Hoitajien mitoitukseen ei voi laskea ketä tahansa, ammattitaitoiset hoitajat taattava. Vanhukset ovat ansainneet arvokkaan vanhuuden. Vihapuheelle ei ole sijaa, yhteiskuntarauha säilytettävä. Syrjäytymistä on ehkäistävä sekä koulutukseen panostettava. Edullisia vuokra-asuntoja on liian vähän, niiden rakennuttamista on vauhditettava. Lähde: YLE:n Vaalikone

47-

345 Sari Öztas, , Joensuu, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

48-

64 Emin Karaca, Eurajoki, Kokoomus

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

49-

376 Arzu Çaydam-Lehtonen, Helsinki, SDP

Ehdokkaan vaalikamppanjan tietoja ei vielä ole tullut meille. Seçim tanıtım bilgisi hala ulaşmadı bize.

[sg_popup id=”7814″ event=”inherit”][/sg_popup]

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.