Turkin presidentin joulutervehdys

Google mainos

Recep Tayyip Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan & Emine Erdoğan

Turkin presidentti Erdoğan toivotti Turkin kansalaisille “Hyvää Joulua”

Presidenti Erdoğan toivottaa hyvää joulua Turkin kristinuskoisille kansalaisille. Meille on tärkeää että kansalaiset elää sovussa vapaasti uskonoista, ihonväristä, kieleistä, juuristaan riippumatta. Uskomme, että yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta vahvistetaan ottamalla huomioon keskinäinen kunnioitus ja oikeudenmukaisuus.

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Täällä meidän maassa pidämme rikkautena sitä että eri kulttuurit ja perinteet ovat eläneet yhdessä rauhassa satoja vuosia.

Onnittelen etenkin Turkin kansalaisten ja koko kristityn maailman joulua.

Turkin Tasavallan Presidentti

Recep Tayyip Erdoğan

Lähde: tccb.gov.tr

Ali Ergene

[poll id=”3″]


Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) auttaa suomalaisia asunnon ostossa. Yhdistys auttaa löytämään neuvontaa myös muihin Turkissa tapahtuviin oikeudellisiin asioihin liittyen, kuten perinnönjaot ja -siirrot, testamenttien laadinta, avioerot, asukasyhdistyksen perustaminen sekä erilaiset pankki-, vero-, vuokra- ja sopimusasiat. Yhdistyksen jäsen Metin Akbay auttaa teitä Suomessa. Metin asuu Jyväskylässä.


Turkin Uutiset ja sen ylläpitäjät (domainin omistaja on Ali Ergene) tukevat Ege Finlandiyalılar Derneği(Egean Suomalaiset Yhdistys) joka rekisteröitynyt Turkin Kuşadasıin. Sivustomme ei ole kaupallinen.Jos haluat mainostaa sivuillamme tai julkaista artikkeleita ja näin haluat tukea Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) niin ota yhteyttä yhdistykseen: egefinder.com.

Google Mainos


Tietoa Ali Ergene 728 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.