Turkki lähettää lääkinnällistä apua Serbiaan

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Serbian raja
Serbian raja. Kuva: Ali Ergene

Turkki lähettää lääkinnällistä apua Serbiaan

“Toivon lääkinnällisten tarvikkeiden tukevan Serbialaisia ystäviämme”, sanoo Turkin presidentti. Turkin presidentti ilmoitti maanantaina Turkin lahjoittavan lääkinnällistä apua Serbiaan.
Recep Tayyip Erdoğan esitti Serbian presidentille Aleksandar Vucicille lähettämässään kirjeessä Turkin tuen Serbialle koronavirus pandemian torjunnassa.

MAINOS!

“Olen vakuuttunut siitä, että COVID-19-pandemian torjunnasta lähtien toteuttamasi aktiiviset toimenpiteet auttavat hallitsemaan tämän kriisin mahdollisimman pienillä menetyksillä”, Erdogan kertoi  “Toivotan teille menestystä pyrkimyksissänne.

Toivon, että lääkinnällinen tarpeisto, jotka lähetämme kotimaallesi tällä viikolla ja aiemmin toimittamiemme testisarjojen lisäksi tarjoavat tukemme Serbiasta toimiville ystäville heidän pandemian torjunnassa. ” hän lisäsi.

Erdoğan välitti myös Turkin osaanoton serbialaisten virukseen menehtyneiden takia. “Haluan ilmaista vilpittömän osanottoni kansalaistesi menetyksille – mukaan lukien ympäristöministeriön valtiosihteeri Branislav Blazic. Toivon, että voimme ratkaista tämän vaikean tilanteen niin pian kuin mahdollista “, hän sanoi.

Serbia on toistaiseksi vahvistanut 2 200 COVID-19-tapausta ja 58 kuolemantapausta. Hallitus on julistanut hätätilan ja määrännyt yöaikaan ulkonaliikkumisajan kello 17.00 – 5.00 paikallista aikaa (1600-0400GMT). Maa on myös sulkenut rajansa ulkomaalaisille, lisäksi koulut, korkeakoulut, urheiluhallit ja kuntosalit ovat myös suljetut.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.