Turkkilainen vihreäpapukeitto

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

lokanta
Kuva: Ali Ergene

Vihreäpapukeitto

Ainekset:

750 gr vihreäpapuja
1 iso sipuli
2 isoa tomaattia
1 rkl tomaattipyrettä
Mausteita maun mukaan
2 rlk öljyä
Suolaa
4 dl kuumaa vettä

Valmistus:

  1. Hienonna sipuli ja kuullota kattilassa
  2. Pilko pestyt ja mahdolliset reunanauhoista puhdistetut pavut kahteen tai kolmeen osaan ja lisää kattilaan. Laita kansi kiinni ja anna hautua keskilämmöllä niin kauan kunnes pavun neste on haihtunut.
  3. Lisää pilkotut tomaatit ja pyre, jatka hauduttamista.
  4. Lisää mausteet, suola ja kuuma vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes pavut ovat pehmenneet hyvin.
Hyvää ruokahalua!
MAINOS!

Türkan Kurkut

Vihreät pavut tomaatin ja tillin kera