Turkki on avaruus liigassa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkki on avaruus liigassa

Turkki on kehittänyt oma raketti järjestelmän avaruus projektia varten. Turkin tekemät kaikki testit ovat onnistuneet. Turkin raketit ovat käyneet avaruudessa monta kertaa. Turkin presidentti puhui Aselsan firman tilaisuudessa. Aselsan on Turkin suurin puolustus aseita kehittävä firma.

MAINOS!

Turkin presidentti paljasti uusia kehitettyä puolustus teknologioita Ankarassa. Erdoğan sanoi  tilaisuudessa “Haluan vielä kerran sanoa, että olemme valaisseet avaruuden pimeyttä jälleen kansallisen tekniikkamme ansiosta. Täysin kansallisesti tekemämme satelliittilähetystestit saatiin toteutettua onnistuneesti.” Roketsan on kehittänyt raketti järjestelmän. Roketsan on turkkilainen firma.

Monet maat tekevät pakotteita julkisesti tai piilona Turkille. Viimeksi Kanada lopetti viennin lennokki kamerajärjestelmän Turkille. Syynä oli se että Azerbaijanin armeija käyttää lennokit Armenia vastaan. Monet viranomaiset ovat sanoneet Turkissa että Turkilla ei ole esteitä myydä lennokeita muille maille. Se on Turkkiin kuuluva tavaramerkki. Turkki on kehittänyt paremman kamerajärjestelmän pakotteiden alkamisen jälkeen.

Monet armenialaiset vähemmistöt ovat niiden pakotteiden takana. He painostavat niitä firmoja ulkomailla kuten Kanadassa, Ranskassa, Amerikassa jne.

Ali Ergene

https://youtu.be/TvF5jQMgFC8

Luokkaansa suurin miehittämätön lennokki lensi toinen kertaa

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.