Turkki tuo kotiin COVID-19-potilaan Ruotsista

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

ambulanssi

Turkki tuo kotiin COVID-19-potilaan Ruotsista

Emrullah Guluskenia ei hoidettu, hänet lähetettiin kotiin, vaikka hänen koronavirus testi osoitti positiivista. Turkki lähetti ambulanssikoneen hakemaan kotiin yhden kansalaisensa, jota ei hoidettu Ruotsissa, vaikka hän osoitti positiivista koronavirusta, Ankaran terveysministeri sanoi sunnuntaina.

MAINOS!

Fahrettin Koca määräsi lentokoneen tuomaan 47-vuotias Emrullah Gulusken ja hänen neljä lastaan Turkkiin Malmöstä Ruotsista. Guluskenin tytär Samira jakoi sosiaalisessa mediassa videon isänsä tilanteesta ja pyysi apua.

Hän sanoi, että hänen isällään oli ilmennyt kuumetta ja hengenahdistusta, hän soitti sairaaloihin, mutta ei saanut paluupuhelua. Turkin Tukholman suurlähetystö ja Tukin valtion ulkomailla olevien turkkilaisten ja lähiyhteisöjen (YTB) ottivat yhteyttä perheeseen ja Koca puhui nuoremman Guluskenin kanssa. “Kun lääkäri tuli kotiin ja tarkisti isäni, hän soitti ambulanssiin ja pyysi hänen viennin sairaalaan. Sairaalassa hänellä diagnosoitiin COVID-19. Tästä huolimatta he lähettivät isäni takaisin kotiin”, hän kertoi. Anadolu-virasto.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkki tuo kotiin yli 2 500 kansalaista

Turkki tuo kotiin yli 2 500 kansalaista