WHO: n virkamies kiittää Turkin taistelua

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Turkki & WHO
Turkki & WHO

WHO: n virkamies kiittää Turkin taistelua koronavirusta vastaan

“Turkki” esimerkillinen maa “taistelussaan COVID-19: ää vastaan, sanoo WHO:n Turkin edustaja Maailman terveysjärjestön (WHO) virkamies kiitti Turkin pyrkimyksiä torjua koronaviruspandemia torstaina.

MAINOS!

“Turkki on esimerkillinen maa diagnosointikykynsä ja valtavien hoitotyön ponnistelujen ansiosta taistelussaan COVID-19 vastaan”, WHO: n Turkin edustaja Pavel Ursu sanoi Twitterissä. Turkista tuli 11. maaliskuuta viimeinen suurin kansakunta, joka ilmoitti koronavirustapauksen ja vahvisti ensimmäisen kuolemansa taudista 17. maaliskuuta – 89-vuotias mies.

Siitä lähtien viranomaiset ovat tiukentaneet viruksen leviämisen rajoituksia, mukaan lukien ei välttämättömien yritysten sulkeminen, ostoskeskukset ja julkisen liikenteen matkat. “Turkki myös johtaa tätä prosessia avoimesti jakamalla tarkkoja tapauksia ja kuolleisuutta koskevia tietoja sähköisesti”, Ursu kirjoitti.

Torstai-päivään 9.4.2020 mennessä 908 on kuollut virukseen ja kaikkiaan 42 282 on saanut tartunnan, sanoo terveysministeri Fahrettin Koca, joka raportoi tiedot päivittäin. Hän sanoi, että yli 2100 on toipunut ja päässyt pois sairaaloista.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?