Alanya 2017

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

Alanya, kuva: Ali Ergene
Alanya, kuva: Ali Ergene

Alanya 2017

Olimme kesällä 2017 Alanyassa viikon lomalla. Valitsimme Eftalia Aqua hotellin, koska olimme samassa hotelissa aiemmin joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Hotellin ranta oli uusittu edellisestä kerrasta täysin. Ranta oli nyt upea vesiliukumäkineen, ruokapaikkoineen ja putiikkeineen ym?

MAINOS!

Hotelli hieno, siisti ja henkilökunta ystävällistä ja palvelu loistavaa! Hotellin ruokatarjonta ( all cl..) oli käsittämätön, hyvää ruokaa ja sitä oli paljon ja miten hienosti kaikki oli laitettu esille.. Hotellilla oli hyvä tarjonta erilaisille virikkeille. Poikani kävi ystävänsä kanssa liitovarjo lennolla, joka oli nuorille upea mieleenpainuva kokemus!

Matkalla kävimme Alanyan keskustassa pari kertaa kiertelemässä kauppoja ja Kleopatra rannalla ja siinä lähellä olevassa tippukiviluolassa. Molemmat ehdottomasti näkemisen arvoisia paikkoja!

Taksikyydit turkissa näin suomalaiselle aika hurja kokemus, kun Turkin ajokulttuuri niin erilainen kuin meillä, mutta kokemus sekin? Turkki on kaunis maa ja ystävällisiä ihmisiä paljon.
Tämä oli kolmas reissumme turkissa. Muutamia vuosia sitten kävimme Kusadasissa ja se oli myös kaunis paikka.

Hyvää kesää

Kati Oinonen

Miten löysin Göbeklitepe´n?