DHL Express globaali logistiikka yhtiö investoi lisää Turkkiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

DHL Express globaali logistiikka yhtiö
DHL Express globaali logistiikka yhtiö. Kuva; needpix.com

DHL Express globaali logistiikka yhtiö investoi lisää Turkkiin

DHL Express globaali logistiikka yhtiö investoi lisää Turkkiin rakentamalla 135 milj. euroa maksavan logistiikkakeskuksen. Yhtiö aloitti äskettäin täysin automatisoidun logistiikkakeskuksen rakentamisen Istanbulin lentokentälle investoimalla 135 miljoonaa euroa (149,7 miljoonaa dollaria).

MAINOS!

Keskus, jonka pinta-ala on 42 000 neliömetriä, on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2020. Yhtiöllä on myös toinen operaatiokeskus Sabiha Gökçenin lentokentällä, joka sijaitsee Istanbulin Anatolian puolella.

Globaali logistiikka jättiläinen DHL Express näkee Turkin yhtenä nopeimmin kasvavista ja näkyvimmistä markkinoista ja aikoo luoda uusia kauppareittejä uuden logistiikkakeskuksen kanssa, joka avataan vuonna 2020 Istanbulin lentokentälle, missä se on yksi suurimmista ulkomaisista sijoittajista.

“Tavoitteenamme ja tavoitteemme Turkissa ovat aina kasvaa ja tuemme samalla turkkilaisia ​​yrityksiä kaupallisten tavoitteidensa saavuttamisessa”, Pearson sanoi ja hän jatkoi. “Turkki on liiketoiminnallemme sopivassa paikassa ja pystymme kehittämään uusia kauppareittejä. On 60 maata ja 120 määränpäätä, joihin pääsee Istanbulista kolmen tunnin lennolla.

Uusi logistiikkakeskuksemme on tärkeä askel kohti tämän potentiaalin toteuttamista, “DHL. Express Globalin toimitusjohtaja John Pearson sanoi.

lähde: dailysabah.com

Helena Ergene

Turkin valtion lentoyhtiö Turkish Airlines ostaa 60 kpl lisää Boeing ja Airbus lentokoneita