Erdoğanilta uusi viesti Ruotsille ja Suomelle

By Ali ergene

Erdoğan puhui nuoriso illassa Bilecikissä ja hän sanoi: Ruotsin pääministerille sanoimme siitä jos haluatte välttämättä liittyä Nato:n jäseneksi teidän on luovutettava nämä terroristit meille. Annoimme Ruotsille 120:n henkilön listan. Olemme pahoillamme kielteisestä päätöksestämme (silloin Turkki ei tue Ruotsin Nato jäsenyyttä) Jos ette luovuta näitä terroristeja meille. Siitä päivästä asti he omasta mielestään ovat leikkineet (viivästyttäneet) meidän kanssa. He sanoivat, muutimme lakia, teimme tätä ja teimme tota.

MAINOS!

Näyttää siltä, että he eivät pystyneet tuntemaan Turkkia. He luulevat, että nyky Turkki on sama kuin 20-30 vuotta sitten oleva Turkki. Se ei ole. Kuunnelkaa, sanon jotain tärkeää täältä tänä iltana. Voidaan tarvittaessa antaa erilaista Suomeen liittyvää viestiä. Ruotsi menee sokkiin, kun annamme Suomeen liittyvää erilaista viestiä. Mutta Suomen ei pitää tehdä samaa virhettä kuin Ruotsi.

Erdoğan: Ruotsin uusi pääministeri vaikutti myöntyvältä aluksi. Mutta hän katsoi sivusta, kun meidän pyhä kirja Koraani poltettiin Tukholmassa. Lisäksi ympärillä oli Ruotsin poliisi suojelemassa tätä tapahtumaa. Meiltä on turha odottaa, että me vastaamme samalla tavalla takaisin. Se ei sovi meidän kulttuuriin. Meidän esi-isät kuten Ottomaanit ovat antaneet opetuksen niille henkilöille jotka yrittivät polttaa muiden uskontojen pyhiä kirjoja kuten tooraa ja raamattua. Luulevatko he hävittävänsä kokonaan Islamin Koraanin polttamalla. He todistivat kuinka sivistymättömiä he ovat.

Lähde: Turkin media

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.