EU maat eivät ota vastaan edes omia terroristeja!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Pakolaisten vene
Pakolaisten vene. Kuva: pxhere.com

EU maat eivät ota vastaan edes omia terroristeja!

Turkki ei ole muiden maiden kansalaisten ISIS-terroristien hotelli, Turkin sisäministeri Soylu sanoo. Lähde: dailysabah.com

MAINOS!

Luulevatko muut maat pääsevänsä eroon omista ongelmista näin? EU on kaksinaamainen tässäkin tapauksessa Turkkia vastaan. EU maat ovat terroristien rinnalla puolustamassa heitä. Lehdistö on melkein yksiäänisen puolueellinen joka maassa. Joku päivä nämä terroristit puree Euroopan maita myös.

Katsotaan silloin miten nämä maat reagoivat? Esim. olisiko kiva että Turkki tukisi ETA terrorijärjestöä, IRA:a, Katalonian, Skotlannin, Baskien ja Saamelaisten itsenäisyyttä tai vastaavaa. Turkki joutuu jatkuvasti terrorihyökkäysten kohteeksi mutta NATO maat eivät edes sanallisesti puolusta Turkkia vaan jopa osa NATO maista on kääntynyt Turkkia vastaan. Turkki on ollut pitkään Euroopan puskurimaa. Turkkilaiset eivät enää halua maksaa Euroopan turvallisuudesta. Turkki ei voi olla koko Euroopan sosialihuollon maksaja.

Sitten Euroopassa ihmetellään miksi Turkki lähestyy Venäjää? Kun ei Euroopassa haluta ymmärtää meitä niin me turkkilaiset emme voi paljon asialle mitään. Tätä varten Turkin Uutiset on perustettu että joku kuuntelisi myös turkkilaisten mielipiteitä Suomessa ehkä myös Euroopassa. Turkin Uutisten ylläpitäminen toimii vapaaehtoisin voimin, omalla rahalla ja omalla ajalla. Meitä yritetään koko ajan mustamaalata eri tavoin.

Meistä levitetään myös valheellista tietoa. Esim. että olisimme sidoksissa ja saisimme rahaa Turkin valtion tiedottamisesta. Meillä ei ole mitään tekemistä Turkin viranomaisten kanssa. Turkin valtiolla on omat edustajat Suomessa.

Tapahtumilla on aina kaksi puolta jotka molemmat pitäisi tuoda esiin sekä väitteet tapahtumista tutkia puolueettomasti. Koska me emme soita samaa torvea eri mieltä olevien ihmisten kanssa niin erilaisten mielipiteiden sanominen johtaa meidän mustamaalaamiseen. Emme ole meitä loukkaavien “henkilöiden” kanssa samaa mieltä Turkki asioista myös meillä on sananvapaus. Halutaan että kaikki puhuisivat negativisesti Turkista.

Sori me emme halua haukkua omaa maata, omaa hallitusta, omia päämiehiä, omaa kultturia, omaa uskontoa. Myös me emme tee sellaista ja vastustamme sellaisia toimintoja. Haluamme säilyttää oman kulttuurin, identiteetin, kielen ja hyvät siteet Turkkiin. Meidän juuret ja sukulaiset ovat edelleen Turkissa.’

Kiitos EU, kiitos YK, kiitos NATO. Maailman rauhaa pitäisi yhdessä rakentaa ja maailma on suurempi kuin 5 maata.

Ali Ergene

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa Turkkiin?

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.