YPG on vapauttanut 1 000 Daesh-terroristia, perheitä kahden viime kuukauden aikana

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Terrorismista etsityt.
Terrorismista etsityt. Kuva kaappaus: terorarananlar.pol.tr

YPG on vapauttanut 1 000 Daesh-terroristia, perheitä kahden viime kuukauden aikana

PKK: n Syyrian haara YPG on vapauttanut vähintään 1000 Daesh-terroristia ja perheenjäseniä Pohjois-Syyrian vankiloista ja al-Hol-leiristä viimeisen kahden kuukauden aikana, väittää Anadolu Agency (AA).

MAINOS!

Paikallisten lähteiden mukaan YPG vapautti äskettäin 400 Daeshin jäseniä ja heidän perheitään edustavaa ihmistä al-Hol-leiristä Syyrian Hasakah-provinssissa sen jälkeen, kun alueelliset arabiheimot vaativat takuuta. AA on kuulemma hankkinut luettelon leiriltä vapautettujen nimistä.

YPG: llä on edelleen sekalaisia ​​suhteita Daeshiin, ja ryhmien väliset suhteet vaihtelevat avoimesta vihamielisyydestä yhteistyöhön. Tiedotteet, joiden mukaan Daesh-terroristeja vapautetaan YPG: n vankiloista ja leireistä, ovat levinneet mediassa jonkin aikaa. Viimeisin näistä raporteista tuli 17. marraskuuta, koska Turkin puolustusministeriö väitti, että terroristiryhmä oli vapauttanut yli 800 Daesh-vankia Tal Abyadissa Syyriassa.

Terroristijärjestö oli siten yrittänyt kiristää Yhdysvaltoja ja länsimaita Turkkia lopettamaan Peace Spring -operaation, joka käynnistettiin 9. lokakuuta Syyrian pohjoisosassa terroristien alueen vapauttamiseksi ja turvallisen ympäristön luomiseksi Syyrian pakolaisille paluuta varten.

Lähde: dailysabah.com

Helena Ergene

OPERAATIO “RAUHAN LÄHDE” ON ALKANUT