PKK: n johtajan Salih Muslumin veljentytär vapautettiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuva: dailysabah.com

PKK: n johtajan Salih Muslumin veljentytär vapautettiin takuita vastaan

PYD: n entisen pääjohtajan – PKK-terroristijärjestön syyrialaisen tytäryhtiön – veljentytär, joka antautui viime viikolla turvallisuusjoukkojen ponnistelujen seurauksena, ilmestyi oikeudessa maanantaina ennen vapauttamista takuita vastaan.

MAINOS!

Dalya Mahmut Muslum, 21, ryhmän entisen johtajan Salih Muslumin sukulainen ja PKK-terroristin Gülten Alataşin henkilökohtainen henkivartija, punaisella ilmoituksella etsitty, siirrettiin Mersinin provinssin sairaalaan terveystarkastuksiin laajojen turvatoimenpiteiden jälkeen tuomioistuimen ilmestymisen jälkeen. .

Muslumin on ilmoitettu olevan raskaana ja luovutettu yhdessä miehensä kanssa. Kehitys nostaa PKK-terroristien kokonaismäärän tänä vuonna 110: een. Muslum on toimittanut turvallisuusjoukkoille tietoja PKK: n yhteyksistä Euroopassa, sen laajennuksista ja ryhmän leirien viimeisimmästä kehityksestä.

Hän on myös ilmoittanut viranomaisille, että Yhdysvallat ja Ranska ovat järjestäneet droonikoulutusta PKK-terroristeille Syyrian leireillä. Ryhmään liittymisen jälkeen hän kertoi pidettiin ensin “nuorisoleirillä” Syyrian itäosassa Qamishlissa.

Hän oleskeli täällä seitsemän kuukautta todistaen useita tapaamisia useiden PKK: n päälliköiden, mukaan lukien Murat Karayılan, Cemil Bayık ja Duran Kalkan, välillä ennen muuttoaan PKK: n aseellisen naissiiven YJA-Starin päämajaan, Muslum kertoi, että PKK: n johtajat tapasivat usein tässä tukikohdassa.

Muslum ilmoitti viranomaisille, että Turkin rajan lähellä sijaitsevat YPG-yksiköt,terroristiryhmän naissiipi tekee tarkastuksia rutiininomaisesti. PKK kerää väkisin 100 liiran (14,60 dollaria) “veron” jokaiselta alueen kotitaloudelta. Hän lisäsi, että yksi lapsi jokaisesta kotitaloudesta oli pakotettu liittymään ryhmään.

PKK: n lapsisotilaiden käyttö on toistuvasti dokumentoitu ja kritisoitu kansainvälisissä ihmisoikeusjärjestöissä, mukaan lukien Amnesty International ja Human Rights Watch (HRW). Ryhmän mukaan huijataan perheitä luovuttamaan nuoret poikansa ja tyttärensä tai suorasti sieppaamaan heidät ja vieden heidät harjoitusleireille, joissa heiltä evätään yhteydet perheisiin.

Lähde: dailysabah.com

Helena Ergene

Onko terroristilistalla oleva mies, josta on luvattu 4:n miljoonan Turkin Liiran palkkio, Suomen kansalainen?