Turkkilainen jogurtti keitto

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Kuşadasıssa

Jogurttu keitto, Kuva: flickr.com
Jogurttu keitto, Kuva: flickr.com

Jogurtti keitto

Ainekset:
1,2 l vettä
3 rkl riisiä
2 rkl vehnäjauhoa
1 kananmunankeltuainen
4 dl turkkilaista jogurttia
1 tl suolaa
1 tl kuivattua minttua
1 rkl voita

Valmistus:

  1. Lisää kiehuvaan veteen riisit
  2. Sekoita erillisessä kipossa keltuainen, jauhot ja jogurtti keskenään
  3. Lisää melkein kypsyneeseen riisiin sekaan jogurttiseos. Anna kiehua vielä 10 minuuttia.
  4. Sammuta liesi ja lisää suola.
  5. Kuullota kuivatut mintun voissa ja kaada keiton sekaan.

Hyvää ruokahalua!

Türkan Kurkut

Oletko maistanut lokanta ruokaa Turkissa?