YPG/PKK rekrytoi lapsia leireillä: USA raportti

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Google mainos

Kuva: pixabay.com

YPG/PKK rekrytoi lapsia leireillä: USA raportti

Raportin mukaan YPG/PKK jatkaa 10-16-vuotiaiden alaisten rekrytointia huolimatta lupaamisesta lopettaa käytäntö raportoi, Lead Inspector General (Lead IG), USA. YKG, PKK-terroriorganisaation Syyrian haara, on rekrytoinut lapsisotilaita Koillis-Syyrian siirtoleireiltä huolimatta lupauksista lopettaa käytäntö.

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Raportissa, jossa lainataan ulkoministeriön antamaa vuosittaista ihmiskauppaa koskevaa kertomusta, sanotaan, että vaikka heinäkuussa 2019 SDF, YPG: n terrori-ryhmän uudelleenmuotoiltu versio, hyväksyi YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman mukaisen toimintasuunnitelman käytön lopettamiseksi ja lasten rekrytointi sotilaskoulutukseen heidän joukkoissaan, ryhmä käyttää edelleen näitä käytäntöjä.

PKK / YPG: n on jo kauan tiedetty rekrytoineen 10–16-vuotiaita poikia ja tyttöjä haavoittuvista perheistä siirtoleireiltä ja lähettämään heidät koulutusleireille ilmoittamatta heidän vanhemmilleen lastensa sijaintia.

Kansainvälinen oikeus kieltää valtiosta riippumattomia aseellisia ryhmiä rekrytoimaan ketään alle 18-vuotiaita, ja alle 15-vuotiaiden värväämistä pidetään sotarikoksena. PKK, jonka Turkki, USA ja EU ovat luetellut terroristijärjestöksi, ovat järjestäneet Turkkiin kohdistettua terrorikampanjaa yli 30 vuoden ajan ja tappaneet tuhansia ihmisiä.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkki on “neutralisoinut” 1458 terroristia 1.1.2020 alkaen

Google Mainos


Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.