YPG PKK-terroristiryhmä vaatii 2 miljoonan ihmisen teurastamista

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Google mainos

Asellinen rikollinen
Kuva ei liity uutiseen

YPG PKK-terroristiryhmä vaatii 2 miljoonan ihmisen teurastamista

YPG PKK-terroristiryhmä vaatii 2 miljoonan ihmisen teurastamista Syyrian Idlibissä väittäen, että kaikki ovat terroristeja. YPG PKK-terroristiryhmä paljasti jälleen sen raa’an luonteen vaatimalla kaikkien 2 miljoonan ihmisen tappamista Syyrian luoteis maakunnassa Idlibissä, väittäen että he kaikki olivat “terroristeja”. Yksi terroristiryhmän ns.

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Lehdistökoordinaattoreista İbrahim İbrahim liittyi Damaskoksessa sijaitsevan Syyrian televisiokanavan, videokonferenssin kautta televisiokanavan ohjelmaan tiistaina illalla, ja ehdotti, että puolet Idlibin väestöstä ansaitsisi tappamisen, koska he ovat kaikki “terroristeja”.

“Ne, jotka ovat Idlibissä, ovat terroristeja”, İbrahim sanoi syyttäen Maailman terveysjärjestöä (WHO) terrorismin tukemisesta tarjoamalla lääketieteellistä apua sodan vaurioituneelle provinssille ja sen pakolaisille.

Vastauksena YPG PKK-terroristi İbrahimin käsittämättömään huomautukseen ohjelman johtaja kysyi: “Idlibissä on 4 miljoonaa ihmistä. Tarkoitatko, että siellä on 4 miljoonaa terroristia?”
“Kyllä, 4 miljoonaa”, YPG PKK-terroristi İbrahim sanoi. “Jos se ei ole 4 miljoonaa, niin ainakin 75% tai 50% on terroristeja.”

“Pitäisikö ne tappaa?” esittelijä kysyi, niin İbrahim vastaisi vain selkeästi vastauksen “kyllä”. Rikos-terrori on niin luonnollista niillä terroristeillä. YPG / PKK-terroristien käyttämä tunneli havaittiin Turkin ja Syyrian rajalla. YPG / PKK-hyökkäyksessä Kaakkois-Turkissa kuoli 5 siviiliä muutama päivä siitten.

Lähde: dailysabah.com

Helena Ergene

Google Mainos


3 Trackbacks / Pingbacks

  1. YPG / PKK-terroristien käyttämä tunneli havaittiin | Turkin Uutiset
  2. YPG / PKK jatkaa propagandaa Turkkia vastaan | Turkin Uutiset
  3. Sit-in YPG / PKK: ta vastaan jatkuu Kaakkois-Turkissa | Turkin Uutiset

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.