YPG / PKK jatkaa propagandaa Turkkia vastaan

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Verinen jäsi ja ase
Kuva: pexels.com

YPG PKK jatkaa propagandaa Turkkia vastaan

Vesipula johtuu Syyrian hallinnon tehottomuudesta

Turkin Turvallisuuslähteiden mukaan vesipula Hassakah-alueella johtuu Syyrian hallinnon tehottomuudesta. YPG / PKK-terroristit levittivät edelleen propagandaa Turkin rauhankevät operaatiosta Pohjois-Syyriassa. Terroristit väittävät väärin, että Turkki katkaisi Hasakah-provinssin vedenjakelun koronaviruksen leviämisen estämiseksi alueella, turvallisuuslähteet sanoivat.

MAINOS!

YPG PKK terroristiryhmän tarkoituksena on yllyttää vihamielisyyttä Turkkia vastaan, lisäsi turvallisuuslähteet. He jatkoivat, että Turkki korjasi Alloukin vesiaseman alueella, jonka YPG / PKK teki käyttökelvottomaksi, mutta se on poissa käytöstä, koska Assadin hallinto ei toimittanut tarpeeksi sähköä.

Venäjän ja Turkin välisissä neuvotteluissa sovittiin, että vesihuolto varmistetaan Hasakah-alueella sekä operaation Peace Spring -alueen maaseutualueilla. Koska järjestelmä ei tarjoa riittävästi sähköä Tishreenin ja Tabqan patoilta Mabrukan voimalaitokselle, joka on alueen sähkönjakelukeskus, sähkö katkaistaan alueella usein.

Lähteet korostivat, että järjestelmässä tulisi korjata muuntajat ja johdot varmistaakseen veden sujuvan toimittamisen Hasakahassa ja sen maaseutualueilla. Niiden tulisi toimittaa päivittäin vähintään 70 megawattia keskeytymätöntä virtaa operaation Peace Spring -vyöhykkeelle, mutta ne toimittavat vain 10 megawattia, mikä ei riitä vastaamaan alueen tarpeita, lähteet jatkoivat.

Vesivoimalaitosten generaattorien riittämättömyyden ja generaattoreiden toimintaan tarvittavan dieselin hankkimisvaikeuksien vuoksi vettä ei voitu syöttää hetkeksi Peace Spring -alueelle. Terroristijärjestö painostaa myös Tishreenin ja Tabqan patojen hallintoelementtejä toimittamaan riittämätöntä sähköä Pinarin alueelle, sanoivat alueen paikalliset lähteet.

Vuodesta 2016 lähtien Turkki on käynnistänyt kolmen onnistuneen terrorisminvastaisen operaation rajansa yli Pohjois-Syyriaan estämään terrorikäytävän muodostumisen ja mahdollistamaan paikallisten rauhanomaisen ratkaisun: Euphrates Shield (2016), Olive Branch (2018) ja Peace Spring (2019).

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

YPG PKK-terroristiryhmä vaatii 2 miljoonan ihmisen teurastamista

YPG PKK-terroristiryhmä vaatii 2 miljoonan ihmisen teurastamista

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.