Näin toivottaa YPG/PKK hyvää ramazania!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

terrori

Näin toivottaa YPG/PKK hyvää ramazania!

Räjähdys Afrinissa: Kuolleita ja loukkaantuneita on paljon

Viimeisimpien uutisten mukaan terroristijärjestö PKK hyökkäsi pommilla viritettyllä polttoainesäiliöautolla Syyrian Afrin-alueella. Hyökkäyksessä henkensä menettäneiden määrä on noussut 40: een, joista 11 on ollut lapsia. Loukkaantuneita on ollut 47, sanoi Turkin puolustusministeriön viimeisin lausunto.

MAINOS!

Julkilausumassa todettiin että pommeilla täytetty polttoainesäiliöauto räjähti Racu-kadulla Afrin-alueen keskustassa. Ensimmäisten tietojen mukaan ainakin 20 siviiliä kuoli, kymmeniä siviilejä loukkaantui.

Turkin puolustusministeriö on ilmoittanut kuolemien määrä on noussut 40: een, joista 11 oli lapsia, ja loukkaantuneita oli 47, sanoo puolustusministeriö lausunnossaan.

Tässä on Turkin puolustusministeriön lausunto:

Verisen terroristijärjestön PKK / YPG: n Afrinissä viattomia siviilejä vastaan hyökätyn pommi-iskujen aikana henkensä menetti 40 ja loukkaantui 47. Paikalle saapuneet palomiehet ja lääkintähenkilöstö jatkavat työtään.

Paikalliset turvallisuusjoukot epäilävät että hyökkäyksen teki terroristijärjestö YPG / PKK. Terroristijärjestö YPG / PKK, joka miehittänyt alueen Tel Rifatin kaakkoon Afrinista, alueelta kohdistuu usein hyökkäyksiä Afrinin, Azezin, Babin ja Cerablusin alueisiin.

Lähde: ahaber.com.tr

Ali Ergene

YPG / PKK jatkaa propagandaa Turkkia vastaan

YPG / PKK jatkaa propagandaa Turkkia vastaan

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.