EU-maat rosvoilevat toistensa tavaroita

Google mainos

EU-maat rosvoilevat toistensa tavaroita

Ruotsalainen yritys Mölnlycke ilmoitti, että Ranska takavarikoi miljoonia lääkinnällisiä tarvikkeita, suojanaamareita ja käsineitä. Yritys oli tuonut tuotteet Kiinasta Italiaan ja Espanjaan vietäväksi.
Suojamaski kriisi puhkesi Ruotsin, Ranskan, Italian ja Espanjan välillä. Ruotsalaisen lääkinnällisiä tarvikkeita kauppaava yritys Mölnlycken virallisessa verkkosivustolla ilmoitettiin, että Ranska takavarikoi miljoonia kasvonaamioita ja käsineitä. “Tämä on erittäin häiritsevää, ei-toivottu toiminta”

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Yrityksen toimitusjohtaja Richard Twomey kertoi, että kyseiset tuotteet lähetettiin Ranskaan kautta Italiaan ja Espanjaan. ”Ranska kielsi terveystuotteiden viennin. Hän takavarikoi naamarit ja käsineet, vaikka se ei ollut maan oma. Tämä on erittäin huolestuttavaa, ei-toivottu teko.’ Twomey totesi, että Ranskan odottamattoman toiminnan jälkeen yritys lähettää uusia lääkinnällisiä tarvikkeita Belgian kautta Italiaan ja Espanjaan.

Huffington Post lehti julkaisi uutisen viime viikolla, että Saksa myös takavarikoi Kiinasta tuodut ja Saksan kautta Italiaan lähetetyt lääkinnälliset tarvikkeet.

Lähde: aksam.com.tr

Ali Ergene

Google Mainos


Tietoa Ali Ergene 728 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

1 Trackback / Pingback

  1. Turkin presidentti ja EU komission puheenjohtaja keskustelevat | Turkin Uutiset

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.