EU-maat rosvoilevat toistensa tavaroita

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

EU-maat rosvoilevat toistensa tavaroita

Ruotsalainen yritys Mölnlycke ilmoitti, että Ranska takavarikoi miljoonia lääkinnällisiä tarvikkeita, suojanaamareita ja käsineitä. Yritys oli tuonut tuotteet Kiinasta Italiaan ja Espanjaan vietäväksi.
Suojamaski kriisi puhkesi Ruotsin, Ranskan, Italian ja Espanjan välillä. Ruotsalaisen lääkinnällisiä tarvikkeita kauppaava yritys Mölnlycken virallisessa verkkosivustolla ilmoitettiin, että Ranska takavarikoi miljoonia kasvonaamioita ja käsineitä. “Tämä on erittäin häiritsevää, ei-toivottu toiminta”

MAINOS!

Yrityksen toimitusjohtaja Richard Twomey kertoi, että kyseiset tuotteet lähetettiin Ranskaan kautta Italiaan ja Espanjaan. ”Ranska kielsi terveystuotteiden viennin. Hän takavarikoi naamarit ja käsineet, vaikka se ei ollut maan oma. Tämä on erittäin huolestuttavaa, ei-toivottu teko.’ Twomey totesi, että Ranskan odottamattoman toiminnan jälkeen yritys lähettää uusia lääkinnällisiä tarvikkeita Belgian kautta Italiaan ja Espanjaan.

Huffington Post lehti julkaisi uutisen viime viikolla, että Saksa myös takavarikoi Kiinasta tuodut ja Saksan kautta Italiaan lähetetyt lääkinnälliset tarvikkeet.

Lähde: aksam.com.tr

Ali Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.