Istanbulista tuli kansainvälinen terveyskeskus

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuva: lidergazetesi.com

Istanbulista tuli kansainvälinen terveyskeskus

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan otti käyttöön uuden sairaalan Turkin Istanbulissa. Presidentti osallistui sairaalan avajaisiin terveysministeri Fahrettin Kocan ja muiden sairaala henkilöstöjen kanssa. avajaisseremoniaan osallistui myös Japanin pääministeri Shinzo Abe videokonferensin kautta.

MAINOS!

Turkkilaiset ja japanilaiset yhtiöt rakensivat yhdessä uuden sairaalan Istanbuliin lähellä lentokenttä. Tästä syystä sairaalasta on tullut kansainvälisesti terveyskeskus. Erdoğan painotti Turkin ja Japanin ystävyyttä.

Erdogan kutsui upouutta laitosta “yhdeksi Istanbulin ylpeistä muistomerkeistä paitsi estetiikan kannalta, myös teknisen infrastruktuurin, niihin liittyvien rakennusten, sijainnin, tilojen ja muiden ominaisuuksien suhteen. Tällaiset sairaalat ottivat Istanbulin kansainväliselle kartalle terveydenhuollon suhteen”.

Başakşehir Çam ve Sakura sairaala

Japanin pääministeri Shinzo Abe liittyi myös sairaalan avajaisseremoniaan videokonferensin kautta. Abe toivotti kaikkea hyvää turkkilaisille ja sanoi uuden sairaalan nimen ‘Çam’ symboloivan terveyttä ja japanilaisen Sakuran kirsikankukkia. Abe on osallistunut myös Marmarayn avajaisiin seitsemän vuotta sitten.

Abe sanoi kunnioittavan Turkin pyrkimyksiä koronaviruksen leviämistä vastaan ​​presidentti Erdoganin ja hallituksen “vahvalla” johdolla. “Haluan välittää arvostukseni ja kiitokseni kaikille, jotka olivat osa tätä aloitetta. Çam- ja Sakuran kaupunginsairaala on yksi Turkin suurimmista sairaaloista, varustettu uusimmalla tekniikalla.”

Lähde: aa.com.tr

Ali Ergene

Turkissa kauneuskirurgia ja muut terveyspalvelut

Kotiini Turkissa – Jorma & Seija Rinne (Akbük)

Kotiini Turkissa – Jorma & Seija Rinne (Akbük)

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.