

Related Articles

Turkkilainen kahvi on samettinen makunautinto
Turkkilainen kahvi on samettinen makunautinto Turkkilainen kahvi (turk. Türk kahvesi) on Turkissa ja lähialueilla valmistetulla suodattamaton kahvijuoma. Turkkilaista kahvia valmistettaessa paahdetut ja hienoksi jauhetut kahvipavut haudutetaan (ei keitetä) pienessä kuparisessa tai sinkkisessä kannussa (cezve, kreik. [Lue lisää]

Turkkilaisen kahvin valmistus
Turkkilaisen kahvin valmistus Kahvi tarjotaan yleensä pienistä valkoisista kupeista, ja turkkilaiset nauttivat kahvinsa makeana, sokerittomana tai ilman sokeria ja ilman maitoa. Mittaa vesi kupeittain – kuppi on pieni, mokkakupin kokoinen – ja kahvijauhe teelusikoittain. Mittaa [Lue lisää]

Kahvin makuelämyksiä ja illuusioita ympäri maailmaa
Suomalaiset tunnetaan maailman eniten kahvia juovana kansana. Suomalainen kahvi tuoksuu hyvältä ja on aromikas. Kahvi on tullut Eurooppaan turkkilaisten kautta Afrikasta. Kahvi tuotiin Turkkiin Jemenistä. Turkkilaiset ovat kehittäneet kahvin kuumaksi juomaksi ensimmäistä kertaa. Kahvi on [Lue lisää]