Marmaris on yksi Välimeren alueen tärkeimmistä turistikeskuksista

Marmaris, Kuva: pixabay.com

MARMARIKSEN KUNTA

Mäntymetsät yhdessä meren kanssa, upeat merenlahdet, kansallispuistot niiden ympärillä, sinisen lipun omaavat rannat ja kirkkaasta merestä tunnetusta Marmariksesta on tullut yksi Välimeren alueen tärkeimmistä turistikeskuksista.

MAINOS!

Vaikka Marmaris ja sen ympäristö viihdyttää joka vuosi satoja tuhansia vieraita, niin tiedämme, että sen turismin mahdollisuuksien koko kapasiteetista on liian pieni osa käytössä.

Tähän päivään asti liian harvat ihmiset ovat saaneet tietää luonnon, kulttuurin ja historian arvoista ja matkailun vaihtoehtoisesta merkittävästä aarteesta. Nyt haluamme jakaa niitä arvoja muun maailman kanssa entistä enemmän.

Gökovasta Datcaan asti tämä kaunis seutu mahdollistaa vuoden 365 päivän aikana monipuolisia matkailun mahdollisuuksia. Tältä alueelta ei puutu mitään, mikä estäisi tai rajoittaisi turismia eri vuodenaikoina. Tarjontaa on enemmän kuin niitä käytetään.

Anatolian sivistyksestä on jäänyt jäljelle meidän aikaamme asti merkittäviä kohteita kuten: Cnidos, Caudas, Ephesus, Hierapolis, Aphrodisias. Ne ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä ja niitä käy katsomassa joka päivä tuhannet vieraat.

Marmaris ja sen ympäristön venesatamat ja lahdet vastaanottavat tuhansia veneitä vuosittain ja ne ovat tärkeä osa sinistä risteilyä.

Ympäristössä olevien kansallispuistojen kasvi- ja eläinrunsaus, metsien kävelypolut kiipeilyalueet, kanjonit, luolat ja monet luontoon sopivat kuntourheilulajit ovat matkailijoille tarjoamiamme rikkauksia, joita voi hyödyntää ympäri vuoden.

Lähellä oleva maaseutu elinkeinoineen kiinnittää tämän seudun matkailijoiden huomion ja vieraat oppivat ymmärtämään kulttuuriamme.

Itse asiassa Marmariksen alueen matkailijoiden tarpeisiin ja erilaisiin toiveisiin löytyy helposti vastaukset. Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima palveluja ja niiden korkea laatutaso kaikkialta maailmasta tuleville ihmisille.

Toivomme, että koette uudelleen ja uudelleen Marmariksen kauneuden.

M. Ali Acar / Marmariksen Matkailu Yhdistyksen Johtaja

Marmariksen Matkailu Yhdistys

Tämän julkaisun on tehnyt Marmariksen ja sen Ympäristön Turismi- ja Aluerakenteen Palvelujen Liiton puolesta “Ekin Grubu”.

Festivaalit, Toiminnat (Tapahtumat)

Marmaris on tulossa kulttuuri- ja taide keskukseksi. Marmaris on isäntänä eri vuodenaikoina festivaaleille, juhlille ja urheilutapahtumille.

Joka vuosi toukokuussa järjestetään Meri- ja kevätfestivaali. Sen myötä Marmaris saa uuden kevään henkäyksen ja värikästä ilmettä, jonka osana kaikki ihmiset haluaisivat olla. Viihteen, kultturin ja taiteen yhdistelmänä Festivaali tarjoaa tilaisuuden monille kotimaisille ja ulkomaalaisille esiintyjäryhmille.

Joka vuosi kesäkuussa Marmariksen kunnallisessa amfiteatterissa järjestetään Marmariksen Baletti Päivät. Ne kestävät 1-2 viikkoa ja ne tuovat paikalle Marmariksen baletista kiinnostuneita ihmisiä eri kaupungeista

Tietoa Marmariksen Meri-ja kevät Festivaalista löytyy: www.marmarisfestival.com ja www.marmaris.bel.tr

Tietoa Marmariksen Baletti Päivistä löytyy : www.marmaris.bel.tr


Kahdeksan erilaista laitosta yli 250 henkilön kokoussaleineen löytyy:

Grand Yazici Marmaris Palace 250
Grand Yazici Club Turban 1000
Marti Otel 300
Maritim Otel Grand Azur 300
Club Armar 300
Elegance Otel 450
Pineta Delux Otel 500
Mares Otel 700


Maantieliikenne: Marmarikseen on Turkin eri osista säännölliset linja-auto yhteydet.


Säännölliset pikkubussi palvelut ovat käytettävissä Marmariksesta läheisiin kaupunkeihin ja kyliin. Toinen vaihtoehto matkustamiseen ovat paikalliset taksit. Tietoja matkoista saa linja-autoterminaalin palvelu puhelimesta. Tiedustelu : (+90.252.)4123037

Turkin upeimmat rannat? Patara Beach number one

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.