Uusi yhdistys perustetaan Turkkiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Egean Suomalaiset Yhdistys "EGEFINDER"

Uusi yhdistys perustetaan Turkkiin

Turkin suomalaiset ja Turkista kiinnostuneet ovat perustamassa Egean Suomalaiset Yhdistys (Ege Finlandiyalılar Derneği) Turkin Kuşadasıin. Yhdistys toimii ensisijaisesti Kuşadasıssa ja sen lähiympäristössä esim. Marmaris, Izmir, Çeşme, Didim jne. Yhdistys toivoo että kaikki Kuşadasıssa ja lähiympäristössä asuvat ja Turkista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Yhdistys rekisteröidään Turkkiin. Yhdistyksen tarkoitus olisi se että yhdistys on täysi toiminnassa tämän vuoden loppuun mennessä. Yhdistyksellä on paljon vielä tehtäviä. Esim. Kotisivu, pankkitilit, kirjanpitäjä työt, toimintasuunnitelmat jne. Yhdistys kutsuu vapaaehtoisia toiminnasta kiinnostuneita mukaan kehittämään yhdistyksen toimintaa. Yhdistyksen päämäärä on tehdä tunnetuksi Suomen ja Turkin kulttuuria sekä auttaa jäseniä Turkissa asumiseen liittyvissä asioissa. Yhdistys tiedottaa myöhemmin yhdistyksen kotisivusta, jäsenmaksuista, jäsenyys ehdoista ja hakemisesta.

MAINOS!

Yhdistyksellä on toistaiseksi ainoastaan facebook ryhmiä ”Egean Suomalaiset Yhdistys ja Ege Finlandiyalılar Derneği” Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä ja toiminnan kehittämisestä niin ota yhteyttä yhdistykseen facebook ryhmän kautta. https://www.facebook.com/groups/353914541445201/

Egean Suomalaiset Yhdistys

Egefinder.com

(Kuşadası sijaitsee Izmiristä n. 70 km etelään. Kaupunki on 5000-vuotisen historiansa aikana kasvanut pienestä kalastajakylästä suosituksi matkailukohteeksi. Tänä päivänä kaupunki on idyllinen ja yöelämältään vilkas rantakaupunki, josta löytyy lomailijoille runsaasti tekemistä. Palmujen tähdittämä Kusadasi on myös suosittu satamakaupunki, jossa näet niin pienveneilijöitä kuin suuria Välimeren risteilijöitäkin.
Aivan Kusadasin keskustan tuntumassa on hiekkaranta, ja pienen välimatkan päästä rantoja löytyy vaikka millä mitalla. Turkin rannat ovat yleisesti hyvin puhdas- ja kirkasvetisiä, mutta 30 km päässä luonnonpuistoalueella sijaitseva National Park Beach on erityinen ranta- ja retkeilyelämys
Aikaisemmin Neopoliksen nimellä tunnetulla Kusadasilla on historia tärkeänä taiteen ja kulttuurin kaupunkina. Kusadasi hurmaakin vierailijansa viehättävällä arkkitehtuurillaan ja historiallisessa tunnelmallaan.
Kusadasin läheisyydessä on kolme vesipuistoa, joista Adaland on Euroopan suurin ja yksi koko mailman suosituimmista vesipuistoista. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Kusadasista sijaitsee Turkin merkittävin ja suosituin arkeologinen nähtävyys, Efesoksen muinaiskaupunki. Lähde: http://www.turkki.fi/kusadasi/)
Kesäkaudella suoria lentoja Helsingistä İzmiriin. Muina aikoina pääsee Helsingistä Istanbulin kautta Izmiriin.

Suomen Joutsen Kuşadası 105 FM:n Suorassa lähetyksessä

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.