Suomen Joutsen Kuşadası 105 FM:n Suorassa lähetyksessä

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Helena Ergene, Belma Özgün, Ali Ergene, Kuşadası 105 FM

Egean Suomalaiset Yhdistys – Egefinder.com

Olimme vieraina Kuşadası 105 FM Radiossa Belma Özgünin ohjelmassa 9.1.2018 klo 12.15. Keskustelimme Egean Suomalaiset Yhdistyksen toiminnasta ja Suomesta. Lähetys oli radion lisäksi suorana Turkin Uutiset facebook ryhmässä. Radiota voi kuunnella myös netistä: http://www.kusadasi105fm.com/radyo.html

MAINOS!

Juontaja Belma Özgün haastatteli yhdistyksen puheenjohtaja Ali Ergene. Lähetyksessä puhuttiin Suomen kulttuurista, ilmastosta jne.

Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä Turkin kulttuuria tutuksi suomalaisille sekä tehdä tutuksi Suomen kulttuuria turkkilaisille. Yhdistys keskittyy Egean alueeseen eli länsi-Turkkiin. Yhdistyksen toiminta alueeseen kuuluvat maakunnat ovat esim. Aydın, İzmir, Muğla.  Yhdistys auttaa varsinaisia jäseniä sekä kannattaja jäseniä. Haluamme auttaa suomalaisia sekä turkkilaisia jotka haluavat kotiutua Kuşadasıin ja Turkkiin.

Ege Finlandiyalılar Derneği edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Turkin ja Suomen suomalaisia sekä Suomen ja Turkin turkkilaisia.  Yhdistys on rekisteröity Kuşadası/Turkkiin 25.10.2017. Me halutaan pysyä pystyssä. Sitä varten tarvitsemme uusia jäseniä. Tämä yhdistys on perustettu hyvällä tarkoituksella. Annamme  mielellämme lisätietoja meistä. Kysykää pois. Meitä on tällä hetkellä 21 varsinaisjäsentä ja 2 kannattajajäsentä.

Olemme todella nuori yhdistys. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan liittymälle joukkoon. Yhdistykseen voi liittyä kaikki jotka ovat kiinnostuneet Turkin ja Suomen kulttuurista. Firmatkit voivat liittyä kannattajajäseneksi tai suoraan tehdä lahjoituksia kuittia vastaan. Tai voivat mainostaa nettisivullamme maksua vastaan. Esim. vuodeksi mainostilaa ₺2500 Turkin liiraa (n. 600€). Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin!

Egefinder.com

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYS

 

Uusi yhdistys perustetaan Turkkiin

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.