Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg nimitti asiantuntijoita pohdintaprosessiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg
Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg

Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg nimitti asiantuntijoita pohdintaprosessiin

Suurlähettiläs Tacan Ildem kuuluu asiantuntijoihin, jotka antavat suosituksia Naton poliittisen ulottuvuuden edelleen vahvistamiseksi. Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg nimitti tiistaina 31.3.2020 asiantuntijaryhmän tutkimaan tapoja vahvistaa edelleen allianssin poliittista ulottuvuutta, kuten sovittiin johtajien kokouksessa Lontoossa viime vuonna.

MAINOS!

Turkin suurlähettiläs Tacan Ildem kuuluu viiden mies- ja viiden naispuolisen asiantuntijan ryhmään muista liittolaisista maista. Ryhmä “antaa suosituksia liittouman yhtenäisyyden vahvistamiseksi, liittolaisten välisen poliittisen kuulemisen ja koordinaation lisäämiseksi ja Naton poliittisen roolin vahvistamiseksi”, sanottiin Naton lausunnossa.

“Ryhmä on yhteydessä liittolaisten pääkaupunkien ja Pohjois-Atlantin neuvoston, Naton päätöksentekoelimen ja muiden asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa”, se lisäsi. Sen puheenjohtajina toimivat yhdessä saksalainen Thomas de Maiziere ja yhdysvaltalainen Wess Mitchell.

Ryhmän muita jäseniä ovat Greta Bossenmaier Kanadasta, Anja Dalgaard-Nielsen Tanskasta, Hubert Vedrine Ranskasta, Marta Dassu Italiasta, Herna Verhagen Hollannista, Anna Fotyga Puolasta ja John Bew Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Lähde: aa.com.tr

Hekena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?