Onko Ranskasta tulossa poliisivaltio?

Egean Suomaliset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Ranskan protestit
Ranskan protestit

Onko Ranskasta tulossa poliisivaltio?

Kymmenet tuhannet ihmiset kokoontuivat Ranskan pääkaupungin Pariisin Republique-aukiolle, Bastille-aukiolle. Ihmiset protestoivat hallituksen uutta turvallisuuslainsäädäntöä. Toimittajien raportoimien uutisien mukaan enemmistö mielenosoittajista oli tiedotusvälineiden työntekijöitä, toimittajia, ammattiliittoja, vasemmistolaisia ​​ryhmiä ja kansalaisjärjestöjä.

MAINOS!

Ranskan poliisi vastasi kyynelkaasulla, kun aktivistit hyökkäsivät poliisiin kivillä ja ilotulitteilla. Mielenosoittajat muuttivat pääkaupungin kadut sota-alueeksi sytyttämällä tulen ajoneuvot ja roskakorit. Monet ihmiset pidätettiin mielenosoituksessa. Mielenosoittajat sytyttivät myös Ranskan keskuspankin rakennusta. Palomiehet sammuttavat tulipaloa.

Ranskan poliisin hakkama journalisti. Lähde: aksam.com.tr

Toisaalta kiistanalainen lakiehdotus hyväksyttiin 388 “kyllä”, 108 “ei” -äänellä 24. marraskuuta pidetyssä äänestyksessä Ranskassa. Uusi turvallisuuslain mukaan poliisin tai santarmin kuvaaminen kielletään. Toisin toimijat rangaistetaan vuoden vankeustuomiolla ja 45 000 euron sakolla kasvokuvien tai muiden henkilöllisyystietojen levittämisestä.

Ranskan lehdistön vapaus kyseenalaistetaan Ranskassa ja muualla maailmalla. Väkivaltaiset protestit jatkuvat koko Ranskassa ja pääkaupungissa Pariisissa. Olkaa varovaisia kun olette Ranskassa.

Ali Ergene

Lähde: aksam.com.tr

https://youtu.be/q5oEB0IxY4s

Iso huumerahti oli tulossa myrkyttämään Euroopan kansalaisia

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.