Peikko Finland on sijoittanut Turkkiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Suomalainen perheyritys Peikko Group on toiminut Turkissa vuodesta 2009 lähtien. Yrityksellä on nyt tuotantoa Turkissa. Peikko Group puheenjohtaja Topi Paananen on sanonut turkkilaiselle sanomalehdelle että Peikko-tuotteita valmistetaan nyt Turkissa jossa niissä lukee “Made in Turkey”. Peikolla on 11 maassa tuotantoa tällä hetkellä.

MAINOS!

Peikko Turkin toimitusjohtaja Cem Özer on antanut tietoja Peikko Groupista. Yritys toimii 35 maassa ja Peikko on nähnyt Turkin kasvupotentiaalia ja siirtänyt tuotantoa Turkkiin. Tehdas on Turkin Izmitissä. Konsernin vuotuinen liikevaihto on 239 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 800.

Peikon valmistamista tuotteista osa valmistetaan Turkissa. Peikko on ottanut huomioon Turkin geopoliittisen aseman, turkkilaisten rakennusyhtiöiden menestyksen maailmalla. Tällä hetkellä Turkin liikevaihto on 2 miljoonaa euroa, yhtiö myös lisää tuotantomääriä ja valikoimaa tulevaisuudessa.

Minä olen pitkään sanonut että miksi suomalaiset firmat eivät ole Turkin markkinoilla ja he eivät käytä Suomen turkkilaisia ihmisiä avustajina. Peikko on hyvä esimerkki tässä tapauksessa että sijoittaa Turkkiin. Onnittelen Peikko Group ja toivon menestystä Turkin markkinoilla,

Uskon että monet suomalaiset firmat ovat sijoittamassa tai siirtämässä tuotantoa Turkkiin. Suomen mediaa ei kiinnosta tallaiset hyvät uutiset Turkista. Herää kysymys että myykö yksinvaltias, diktaattori ja muut kielteiset uutiset Turkista niin paljon ettei hyviä uutisia kannata julkaista?

Lähde: dunya.com

Ali Ergene

Egefinder puh. joh.

Suomalaiset firmat ovat löytäneet Turkin

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.