Suomalaiset firmat ovat löytäneet Turkin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Türkiye & Finlandiya
Turkki & Suomi yhteistyö

Suomalaiset firmat ovat löytäneet Turkin

360 vuotta vanha suomalainen harraste puutarha alan yritys Fiskars tekee turkkilaisen firman Botanikan kanssa yhteistöitä. Fiskars pääse Turkin markkinoille turkkilaisen Botanikan kautta. Fiskars on maailman vanhimmista firmoista yksi. Fiskars on tehnyt 7 vuotta markkinatutkimusta Turkissa.

Turkkilainen Botanika tekee 9 muun ulkomaalaisten firmojen kanssa yhteistöitä.

MAINOS!

Fiskarsin edustaja Rene Osterman sanoi että “Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Turkissa. Aluksi meillä oli varauksellisuutta Turkin markkinoihin. Turkki on pirstoutunut markkina. Tuotemerkkejä on paljon, mutta tämä on myös hyvä tilaisuus olla markkinajohtaja. Tarvitaan kuitenkin pitkäaikaisia ​​investointeja.

Koska meidän on oltava varovaisia ​​vankasta rakenteesta. Tämä on ilmeisesti yrityksen ensimmäinen hankinta ja tällä tavoin aiomme tulla Turkin markkinoille. Kun sopivat ehdot ei kuitenkaan aluksi täyttyneet, päätimme tehdä yhteistöitä kumppanin kanssa ja aloittaa näin alusta. Tulimme Turkkiin olemaan numero 1, joten oli väistämätöntä löytää oikea kumppani. Botanika oli myös sopivin kumppani meille ”.

Planmeca Oy on ollut Turkin markkinoilla jo 7 vuotta

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, CAD/CAM-ratkaisut, huippuluokan 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja yritys suurin yksityisomistuksessa oleva hammashoitoteknologian alalla toimiva yritys ja Planmeca Groupin emoyhtiö. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 769 miljoonaa euroa, ja se työllistää maailmanlaajuisesti lähes 2 900 henkilöä.

Monet suomalaiset firmat ovat löytäneet Turkin

Monet suomalaiset firmat toimivat Turkissa kuten Kone. Huhujen mukaan monet suomalaiset firmat suunnittelevat mennä Turkin markkinoille metsäteollisuudesta alkaen. Olisi kiva että nämä firmat käyttäisivät meitä myös hyväkseen. Koska me Suomessa asuvat turkkilaiset tunnemme kahden maan kulttuuria ja kieliä. Olen yksi näistä. Olen tällä hetkellä työtön korona pandemian takia.

Monet kansainväliset firmat tekevät vientiä Turkin tehtailta Lähi-itään, Afrikkaan ja Aasiaan turkin kielisiin maihin. Eli Turkki toimii porttina.

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa. Yhdistys halua olla silta Turkin ja Suomen välissä. Yhdistykseen voidaan tulla jäseneksi, lahjoittaa rahaa tai antaa mainoksia yhdistyksen tukemiseksi.

Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.
Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.

Iranilaiset firmat sijoittavat Turkkiin!

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.