Suomalainen jalkapolloilija on siirtynyt takaisin Turkkiin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Joel Julius Ilmari Pohjanpalo on siirtynyt pelaamaan Turkin Superliigan Rizesporiin. transfermarkt.com.tr internet sivun mukaan Joel Julius Ilmari Pohjanpalo on jo Rizesporissa. Hän on pelanut Saksan Leverkusenissa lainasopimuksella.

MAINOS!

Joel Julius Ilmari Pohjanpalo (s. 13. syyskuuta 1994 Helsinki) on suomalainen jalkapalloilija, joka pelaa hyökkääjänä Saksan Bundesligan club Bayer Leverkusenissa ja Suomen A-maajoukkueessa.

Pohjanpalo nousi HJK:n edustusjoukkueeseen kaudella 2011, kun hän teki Kakkosessa Klubi 04:n riveissä ennätykselliset 33 maalia. HJK:ssa Pohjanpalo voitti Suomen mestaruuden 2012 ja oli mukana Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa 2013. Syyskuussa 2013 Pohjanpalo siirtyi lainasopimuksella saksalaiseen Leverkuseniin, josta edelleen lainalle VfR Aaleniin ja Fortuna Düsseldorfiin. Maaliskuussa 2016 Leverkusen käytti lainasopimuksen osto-option ja Pohjanpalo siirtyi kesällä 2016 pysyvästi Leverkuseniin yhdellä HJK:n seurahistorian merkittävimmistä siirtosummista. Pohjanpalo debytoi Leverkusenin riveissä Mestarien liigassa kaudella 2016–2017. Leverkusen lainasi Pohjanpalon Union Berliniin syyskuussa 2020.

 

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.