Turkin miehittämätön hävittäjä Kızılelma on ilmassa

NATO on vahvempi nyt Turkin puolustusteollisuuden kehityksen ansiosta. Minun mielestäni NATO maat tukevat Turkin puolustusteollisuutta paitsi Kreikkaa. Kreikka turhaan henkilökohtaistaa Turkin puolustusteollisuuden huimaa kehitystä. Turkki ei uhka liittolaisia ellei he uhkaa Turkkia.

MAINOS!

Turkki on ottanut käyttöön uuden miehittymättömän hävittäjän, jonka nimi on KIZILELMA. Tämä teknologian huippua edustava ilma-alusta on suunniteltu toimimaan tehokkaana taistelu- ja tarkkailukyvykkyytenä sekä tarjoamaan Turkille uusia mahdollisuuksia puolustus- ja turvallisuusratkaisuissa.

KIZILELMA on valmistettu käyttäen uusinta teknologiaa ja se pystyy lentämään pitkiä matkoja nopeasti ja tehokkaasti. Se on varustettu monipuolisilla aseilla ja sen tarkkaavuus ja havainnointikyky ovat huippuluokkaa.

Turkki on ollut viime vuosina aktiivinen miehittämättömien ilma-alusten kehittämisessä ja KIZILELMA on merkittävä askel tässä kehityksessä. Se on osoitus Turkkilaisen puolustus- ja turvallisuussektorin voimasta ja kyvystä kehittää ja tuottaa teknologian huippua edustavia ilma-aluksia.

KIZILELMA on myös merkittävä viesti muille maailman valtioille, jotka haluavat vahvistaa omia puolustusratkaisujaan. Se osoittaa, että Turkki on merkittävä tekijä maailmanlaajuisessa puolustus- ja turvallisuusteollisuudessa ja että se pystyy tuottamaan teknologisesti kehittyneitä ja tehokkaita ilma-aluksia.

Turkin puolustusministeriön mukaan KIZILELMA on osoitus Turkkilaisen puolustus- ja turvallisuussektorin voimasta ja kyvystä kehittää ja tuottaa teknologian huippua edustavia ilma-aluksia. Se on myös merkittävä viesti muille maailman valtioille, jotka haluavat vahvistaa omia puolustusratkaisujaan.

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.