Turkin Uutiset on alkanut tukea Egean Suomalaiset Yhdistystä!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkin Uutiset on alkanut tukea Turkissa toimivaa Egean Suomalaiset Yhdistystä!

Jatkossa tulette näkemään Egean Suomalaiset Yhdistystä tukevia artikkeleita ja yhdistyksen logoa monessa paikassa. Tulemme toimimaan Egean Suomalaiset Yhdistyksen verkkolehtenä.

MAINOS!

Turkin Uutisten kirjoittajien ja domainin omistajan visiona on saada Turkin ystäville ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Turkista ja muista Turkkiin liittyvistä asioista. Sivun ja bloggaajien tarkoituksena on myös vahvistaa maiden välisiä suhteita entisestään. Suomella ja Turkilla on hyvät välit jo ennestään. Tämän sivun myötä luottamus ja maiden välinen yhteistyö on kasvusuunnassa. Suomesta matkustetaan paljon Turkkiin ja Turkissa myös asuu suomalaisia. Hienoa, että lukijat ovat löytäneet meidän sivumme. Joukkomme kasvaa koko ajan ja sen myötä tietoisuus Turkista lisääntyy.

Tämän sivun ovat ylläpitävät yksityishenkilöt. Yhdessä teemme hyvää vapaaehtoistyötä ja haluamme antaa lukijoillemme entistä laajemmin tietoa Turkista. Kehitämme sivua koko ajan ja otamme vastaan myös ideoita sen kehittelyssä. Voitte olla yhteydessä, jos haluatte kysyä jotain tai teillä on ideoita mitä haluaisitte lukea Turkin Uutisista.

Turkin Uutiset (domainin omistaja on Ali Ergene) tukee Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) joka rekisteröitynyt Turkin Kuşadasıin. Sivustomme ei ole kaupallinen. Jos haluat mainostaa sivuillamme tai julkaista artikkeleita ja näin haluat tukea Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) niin ota yhteyttä yhdistykseen: egefinder.com.

Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa. Yhdistys antaa tietoja Suomesta ja Suomen kulttuurista Suomen ystäville turkkilaisille jäsenille.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Turkin ja Suomen suomalaisia sekä Suomen ja Turkin turkkilaisia. Yhdistys on rekisteröity Kuşadası/Turkkiin 26.10.2017.

Yhdistyksen rekisterinumero. 09-021-091. Vero numero on 3250805551.

Yhdistyksen jäsen Metin Akbay antaa neuvontapalveluja suomalaisille Suomessa. Metin Akbay on yhdistyksen jäsen ja edustaa yhdistystä Suomessa. Metiniltä voitte kysyä Turkkiin liittyvistä asioista esim. perinnönjaot ja -siirrot, testamenttien laadinta, avioerot, asukasyhdistyksen perustaminen sekä erilaiset pankki-, vero-, vuokra- ja sopimusasiat. Ota yhteyttä häneen yhdistyksen kautta egefinder.com. Metin on auttanut suomalaisia monta vuotta.

Ali Ergene & Ege Finlandiyalılar Derneği

Liity jäseneksi yhdistykseen!

Egean Suomalaiset yhdistyksen  yhteystiedot löytyy Kuşadasın piirikuvernöörin (KAYMAKAM) nettisivulta. http://www.kusadasi.gov.tr/kurumlar/kusadasi.gov.tr/yenisite/derneklistesi/2021-YILI/Dernek-Adresleri.pdf sekä Suomen Ankaran Suurlähetystön verkkosivulta: http://www.finland.org.tr

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYS

Uutisvinkki

Egean Suomalaiset Yhdistys vieraili Kuşadasın varakaupunginjohtajan Tufan Asrav:in luona

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.