Turkkilainen leipuri jakaa ilmaista leipää

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Leipuri ja leipä
Leipuri ja leipä

Jakaminen on huolehtivaa: turkkilainen leipuri jakaa ilmaista leipää

Turkkilainen leipuri “Elämä on hyvää, kun jaamme”, sanoo leipomon työntekijä, koska monet kokevat nipin napin tulevansa toimeen koronavirus pamdemian vuoksi. keskellä. Kaakkois-Turkin leipuri on ottanut itselleen tehtäväksi jakaa päivittäin 1 000 leipää leipää avun tarpeessa oleville perheille.

MAINOS!

Çetin Doğru, jolla on leipomo Diyarbakirin maakunnan Kayapınarin alueella, aloitti hyväntekeväisyystapauksen 10 päivää sitten. Leipuri palkkasi myös neljä ihmistä, jotka olivat kärsineet äskettäisistä lomautuksista.

”Sen jälkeen kun aloimme antaa ilmaista leipää, jouduimme nostamaan tuotteemme valmistusta. Joten leivomme 2000 leipää kahdessa vuorossa päivittäin. ” Hän kertoi jatkavansa tätä aloitetta muslimien pyhän Ramadanin ja Eidin loman aikana. Ramadanin on määrä alkaa 24. huhtikuuta.

Doğrun ystävällisyyden johdosta myös leipomotyöntekijä Mesut Olgen kertoi olevansa vapaaehtoisesti työskentelemässä kaksi ylimääräistä tuntia. “Elämä on hyvää, kun jaamme sen, halusimme myös myötävaikuttaa siihen”, Olgen lisäsi. Tuoretta leipää joka aamu.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?