Turkkilaisen vaarin 50 vuoden ajan kolonya harrastus!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kolonya
Vaarin 50 vuoden ajan kolonya harrastus.

Turkkilaisen vaarin 50 vuoden ajan kologne harrastus!

Paikallinen mies lahjoittaa turkkilaisia kolonya pulloja, joita hän on kerännyt 50 vuoden ajan

Mies, joka asuu Mustanmeren Samsunin maakunnassa, on lahjoittanut 500 pulloa turkkilaista kolonya pulloa, joita hän on kerännyt viimeisen 50 vuoden aikana, sukulaisilleen sen jälkeen kun koronavirus saapui Turkkiin.

MAINOS!

Kun lääkärit ehdottivat, että kolonya voisi korvata käsinpesua, joka on tärkein ennaltaehkäisevä toimenpide COVID-19-tartunnan estämiseksi, turkkilaiset olivat etsineet pulloja. Suuren kysynnän vuoksi oli tarjonta loppumassa.

Tämä sai 88-vuotias Necmi Hopaç, joka asuu Alaçamin alueella, avaamaan ainutlaatuisen 3000 pullon kokoelman. Kolonyalla on erittäin tärkeä paikka turkkilaisessa kulttuurissa, ja jokaisessa talossa on ainakin yksi pullo. Etanolipohjaisen tuotteen 80 prosenttia korkea alkoholipitoisuus voi tappaa bakteereita ja toimia tehokkaana käsien desinfiointiaineena, lääkärit olivat sanoneet.

Selittäessään, että hän on vuosien ajan ostanut erilaisia kolonya lajeja, joissa on erilaisia tuoksuja, kuten sitruuna, viikunat, mandariinit, oliivit ja tupakka, Hopaç kertoi, että ne, jotka kuulivat hänellä olevan kotonaan kokoelma, tulivat hänen luokseen jatkuvasti.

”Vaimoni ei pidä kolonyasta, koska hänellä on astma. Haluan ostaa kolonyaa salaa häneltä ja viedä ne kotiin. Pidän kolonya pulloistani, kuin ne olisivat lapsiani ”, Hopaç sanoi. ”Pidän huoneen avainta jatkuvasti ja lukitsen huoneen. Mene sisään huoneeseen joka päivä ja katson minun kolonya pulloja ”, hän totesi lisäten intohimonsa kerätä pulloja.

Eniten kysytty tuoteen kolognen historia. Turkkilaisella kauppiaalla on oma keino desinfioida setelit. Tariş kolonya

Lähde: hurriyetdailynews.com

Helena Ergene

Eniten kysytty tuoteen kolognen historia