Turkkilaisella kauppiaalla on oma keino desinfioida setelit

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

seteli
Kuva: aksam.com.tr

Turkkilaisella kauppiaalla on oma keino desinfioida setelit

Turkkilaisella pikku elintarvikekauppa yrittäjällä on oma keino desinfioida seteleitä. 55 vuotta vanha kauppias Orhan Sarı on ollut yrittäjänä 25 vuotta. Miehellä on pieni elintarvikeliike Ordu maakunnassa Altınordu kunnassa. Hän sanoi nuodattavansa kaikkia koronavirus ohjeita. Hän ei ota liikkeeseen asiakkaita. Hän palvele heitä kaupan ikkunasta ja oven suusta. Pidän myös etäisyyttä asiakkaisiin.

MAINOS!

Sarı korosti, että ihmisten tulisi kiinnittää huomiota puhtauteen ja desinfiointiin suojautuakseen viruksilta ja muilta epidemioilta, Sarı lisäsi, että virusta löytyy eniten rahasta.

Setelit kiertävät kädestä käteen, ja ne vaihtavat omistajaa päivittäin 100 kertaa. Jotkut saattavat laskea rahaa jopa nuolaisemalla ensin sormia. Siksi kiinnitän tähän huomiota. Tällainen idea tuli mieleeni.

Koronavirusta (Covid-19) vastaan ​​toteutettujen toimenpiteiden puitteissa yrittäjä Orhan Sarı desinfioi asiakkailta saamansa rahat keittämällä ne 100 asteessa kiehuvassa vedessä. Kaikki kunnan asukkaat ovat yllättyneet hänen ratkaisusta. Orhan Sarı, 55, joka on toiminut päivittäistavarakauppiaana 25 vuoden ajan Ordu maakunnan Altınordu kunnassa, on löytänyt Mustanmeren tyylisen ratkaisun koronaviruksen torjuntaan.

Rahanpesu, “Ajattelin laittaa pesuveteen”

Sarı totesi, että rahassa on myös paljon mikroobeja ja että ihmisten tulisi olla varovaisempia. Sarı sanoi harkitsevansa seteleiden puhdistamista jopa valkaisuaineella desinfiointivaiheen aikana. Mutta tajusin että se pilaa rahan rakennetta. Joten otin henkilökohtaisen varotoimenpiteeni.

“Kun rahaa on kertynyt, heitän sen veteen”

Orhan Sarı kertoi keittävänsä päivittäin kertyneet rahat 100 asteessa kiehuvassa vedessä, kun tietty määrä on kertynyt. ”Laitan setelit kiehuvaan veteen. Vaikka laitetaan rahaa kiehuvaan veteen, se riittää, se ei vahingoita rahaa. Sitä ei tarvitse sekoittaa kuin keittoa. Sen jälkeen kuivaan rahat. Annan desinfioitua ja puhdasta rahaa asiakkaalle. Setelit eivät ole koskaan vaurioituneet. Jotkut ihmiset arvostavat minun käytäntöä, ja jotkut pitävät sitä tarpeettomana.” Tämä on halpa keino desinfioida setelit. Kolognen hinnat ovat nousseet Turkissa. Kolognella ei voi enää desinfioida.

Orhan Sarın löytämä yksilöllinen ratkaisu hymyilyttää ihmisiä. Mutta onko lopputulos sittenkään naurettavaa? Tariş kolonya

Turkkilaisen vaarin 50 vuoden ajan kologne harrastus! Eniten kysytty tuoteen kolognen historia.

Lähde: aksam.com.tr

Ali Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.