![kanakeitto Kanakeitto](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2019/05/kanakeitto.jpg?resize=678%2C381&ssl=1)
Kanakeitto
Ainekset:
1 kpl broilerinrinta tai 2 kpl koipea
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl nuuteliriisiä (şehriye)
1/2 sitruunanmehua
Suolaa
Chilirouhetta
Mustapipurijauhetta
Timjamia
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/turkinuutiset.fi/wp-content/uploads/2020/04/yatayline.jpg?resize=678%2C2&ssl=1)
Valmistus:
1. Keitä lihat n. 1,2 l veteen. Siivilöi lihat (älä heitä lientä pois, liemi käytetään keiton valmistukseen). Nypi lihat pieniksi paloiksi.
2. Sulata 1 rkl voi ja lisää jauhot ja nuudelit sekoittaen. Ruskista hiukan.
3. Lisää n. 1 l kananlientä sekoittaen. Anna kiehua hetken.
4. Lisää sitruunanmehu, nypityt lihat ja suola kattilaan. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
5. Kuullota paistinpannulla 1 rkl voi ja mausteet. Lisää keiton sekaan.
Hyvää ruokahalua!
Türkan Kurkut