Uusi kiinteistökauppa laki tuli voimaan Turkissa viime vuonna

Avain
Kuva: pxhere.com

Uusi kiinteistökauppa laki tuli voimaan Turkissa viime vuonna

Fethiye alueen median mukaan Muğlan maakunnassa aletaan toimimaan epävirallisia kiinteistö välittäjiä/myyjiä vastaan. Monet henkilöt harrastavat kiinteistö myyntiä sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa. nyt aletaan puuttumaan epävirallisesti myyntiä ja mainontaa harrastaviin sosiaalisessa mediassa. Yrityksillä ja henkilöillä pitää olla toimintalupa Turkissa että voi toimia kiinteistöalalla. Myynti henkilöiltä vaaditaan alan koulutus. Näin yritetään estää pimeää toimintaa.

MAINOS!

Fethiye News:n mukaan epävirallista kiinteistöjen myyntiä ei sallita enää. Toimintalupa vaaditaan ja valvotaan sitä tiukasti sosiaalisessa mediassa. Yksittäiset henkilötkään ei voi myydä/vuokrata tai mainostaa kiinteistöä sosiaalisessa mediassa. Muuten on seuraamuksia. Kiinteistölaki on todella laaja. Jos myyt tai vuokraat kiinteistön niin varmista että toimit lain mukaan. Kuten ylhäällä mainitsin, saatat kohdata rikosoikeudellisia seuraamuksia. Tämä laki tuli voimaan jo 5.6.2018 Turkissa.

Ota tämä artikkeli mukaan, jos olet mukana ostamassa / myymässä / vuokraamassa omaisuutta, sinua on varoitettu!

Tämä uusi laki koskee kaikkien etuja. Älä vaaranna varallisuuttasi asioimalla pimeiden myyjien kanssa. Ne voi tulla sinun eteen taksikuskina, tarjoilijana, hotellin johtajana, ravintoloitsijana jne. Mutta täytyy muistaa myös että työntekijä voi olla laillisesti töissä rekisteröidyssä kiinteisteistövälityksessä. Nämä laittomasti kiinteistöjen myyntiä harrastavat ihmiset tekevät kaikille hallaa. Yksi ongelma on se että suomalaiset eivät tunne Turkin lakia. Täällä Turkissa on erilaisia lakikäytäntöjä kuin Suomessa. Huijarit käyttävät tätähyväksi. Huijarit käyttävät hyväksi myös suomalaisten rehellisyyttä asunnon ostotilanteessa.

Tällä artikkelilla haluamme antaa tietoja näistä asioista kaikille Turkista kiinnostuneille. Olen hyvin tietoinen näistä asioista. Suomen turkkilaisena en ole ylpeä näistä huijausta harjoittavista. Tämän uutissivuston perustamisen tavoite on antaa ihmisille oikeita tietoja Turkista sekä Suomesta. Minä henkilökohtaisesti perustin yhdistyksen nimeltään Egean Suomalaiset Yhdistys Kusadasiin niin voin antaa oikeita tietoja suomalaisille ja neuvoa heille laillisesti toimivia yrityksiä. Tukekaa laillista ja rehellistä toimintaa Turkissa. Ei anneta laittomasti toimiville tilaa.

Lähde: gercekfethiye.com

Ali Ergene
Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

1 Comment

  1. Kiinteistöala on yhdyssana. Ei kiinteistö ala.

Kommentointi on suljettu.