10: ssä sekunnissa koronatesti

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Korona testi laite
Diagnovir

Bilkent yliopiston tutkijoilta on hyvä uutinen turkkilaisille ja maailman kansalaisille. Bilkent yliopiston rehtori Bülend Ortaç on puhunut AA uutistoimistolle. He ovat aloittaneet uuden projektin kun korona tapaukset alkoi näkymään Turkissa. Uusi projekti liittyy korona testiin. Projekti on päättynyt ja testilaite voidaan nyt tuotteistaa.

MAINOS!

Tässä hyvänä on se että testi on hyvin luotettava ja nopea. Positiiviset testitulokset saadaan 5-10 sekunnissa. Negatiivisten testituloksien saaminen kestää pidempään 20-30 sekuntia. Tulokset ovat 99% varma eli erittäin tarkka. Näyttö otetaan potilaan suusta. Tämä laite on myös hyvin edullinen.

Rehtori jatkaa, olemme kehittäneet nopean paketin ja laitteen, joka pystyy diagnosoimaan nopeasti optisella laitteella vain suun kautta otettaviin pyyhkeisiin. Vaikka PCR- testi on menetelmä, mutta sillä on suuri virhemarginaali. PCR testi ei anna tuloksia viruksen varhaisvaiheessa. Mutta heidän laite pystyy sen.

Tuote tulee markkinoille kahden kuukauden kuluttua kun kaikki byrokratia on hoidettu. He omistavat laitteen kaikki oikeudet. Rehtori uskoo että laitetta käytetään laajasti Turkissa ja maailmalla. EA-Teknoloji firman kanssa kehitetyn laitteen sarjatuotanto alkaa kahden kuukauden kuluttua.

Lähde: sabah.com.tr

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.