Turkin hiihtokeskukset ovat täynnä

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Bungalowi mökit
Bungalowi mökit, Ayder ylätasnko

Turkissa on ulkonaliikkumiskielto koronan leviämisen estämiseksi vuoden vaihteessa 4 päivää. Monet turkkilaiset eivät halua viettää uutta vuotta kotona. He ovat varanneet lomia Turkin hiihtokeskuksiin. Hiihtokeskukset ovat nyt täynnä Turkissa samoin kuin Suomessa. Turkissa ulkonaliikkumiskielto alkaa tänään 31.12.2020 klo 21.00.

MAINOS!

Lomailijoiden yksi suosikki lomakohde on mustanmeren alueella sijaitseva Ayder ylätasanko. Ihmiset haluavat viettää uutta vuotta luonnon keskellä bungalowi mökeissä. Ayder ylätasanko sijaitsee Rizen maakunnassa Çamlıhemşinissä. Lomailijat nauttivat lumesta hiihtäen ja keskellä luontoa. Monet lomailijat tulevat Turkin suurkaupungeista viettämään lomaa perheineen hiihtokeskuksille.

Mustanmeren alueen suosio on noussut viime aikoina Turkissa. Mustanmeren alueen luonto on koskematon ja kaunis. Hiihtokeskukset yleensä sijaitsevat vuorilla Turkissa. Syynä on se että lunta sataa ja pysyy vuorilla. Vuoret ovat kylmempiä. Turkin kaupungit yleensä sijaitsevat vuorten juurella. Turkin vuoret ovat todella kauniita ja näkemisen arvoisia niin kesällä kuin talvella.

Lähde: sabah.com.tr

Ali Ergene

Commagenen valtakunta Nemrut vuori

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.