”Analyysit osoittavat Turkki ja Kiina ovat ainoat G20 maat jotka sulkevat 2020 positiivisesti”

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkin ja Kiinan liput
Turkin ja Kiinan liput

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan puhui kansakunnalle presidenttikabinetin kokouksen jälkeen.

“Olemme aloittaneet työt MIKROSATELLIITIN LÄHETTÄMISEKSI”

MAINOS!

“Lähetimme TÜRKSAT 5A -satelliitin, joka on viimeisin merkki Turkin ponnisteluista ja voimasta avaruustutkimuksissa, Yhdysvalloista sen kiertoradalle 8. tammikuuta. Toivottavasti laukaisemme 5B-satelliitin avaruuteen ensi kesän alussa. Mikrosatelliitit saavat huomiota avaruusalan tutkimuksissa, koska niiden kustannukset ovat pienet ja tekninen yksinkertaisuus verrattuna suurempiin etäisyyksiin käytettyihin satelliitteihin. Siksi olemme aloittaneet maamme mikrosatelliittien laukaisulaitoksen perustamisen. Toivottavasti laukaisemme omien ja ystäviemme satelliitit omasta laitoksestamme lähitulevaisuudessa “, presidentti sanoi.

“OLEMME TEHNEET YÖTÄ PÄIVÄÄ TOITÄ TURKIN ALUEELLISTEN JA MAAILMAN LAAJUISTEN ETUJEN PUOLUSTAMISEKSI”

“Olemme työskennelleet päivin ja öin uusien palveluiden toteuttamiseksi, kansakuntamme vaurauden, rauhan ja turvallisuuden lisäämiseksi sekä Turkin alueellisten ja maailmanlaajuisten etujen puolustamiseksi”, presidentti Erdoğan totesi. “Lisäten tähänastisen jo tekemäämme, teemme myös intensiivisiä valmisteluja tulevaisuuden Turkin rakentamiseksi. Viimeisten 18 vuoden aikana maamme merkittävin piirre on se, että se on keskeytyksettä noudattanut demokratian ja talouden uudistusten asialistaa. ”

”UUSIA MAHDOLLISUUKSIA on syntynyt TURKKISSA pandemian aikana”

“Koronaviruspandemia on aiheuttanut ongelmia, jotka ovat vaikuttaneet syvästi tuotantoon, kulutukseen, kauppaan, investointeihin, matkailuun ja sosiaaliseen elämään koko maailmassa viimeisen vuoden aikana. Jopa suurimmat taloudet ovat alkaneet kutistua ”, presidentti Erdoğan huomautti. “Olemme maa, joka on 18 vuoden ajan investoinut terveydenhuoltoon, sosiaaliturvaan, teollisuuteen ja tekniikkaan, toisin sanoen kaikilla aloilla, jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia. Ja tällaisina vaikeina aikoina saamme hyötyä tekemistäsi investoinneista. Turkin sietokykyä ei ole rikottu pandemian aikana, mutta päinvastoin meille on syntynyt uusia mahdollisuuksia. ”

”Analyysit osoittavat Turkki ja Kiina ovat ainoat G20 maat jotka sulkevat 2020 positiivisesti”

Presidentti Erdoğan lisäsi: “Seuraamiemme talouspolitiikkojen myönteiset vaikutukset alkoivat näkyä makrotaloudellisissa tiedoissamme kolmannesta vuosineljänneksestä lähtien. Johtavat indikaattorit viittaavat siihen, että voimme sulkea vuoden 2020 yli prosentin kasvuvauhdilla. Viimeaikaiset kansainväliset analyysit osoittavat, että Turkki ja Kiina ovat ainoat kaksi maata G20-ryhmässä, jotka pystyvät päättämään vuoden 2020 positiivisella kasvulla. Talous toimii melko hyvin.

Lähde: tccb.gov.tr

Helena Ergene

Erdoğan sanoi: “Turkin on aika keskustella uudesta perustuslaista.”