“Armenialaiset ovat tappaneet 2 miljoonaa ottomaani turkkilaista”

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Asala teröristtit

Turkkilaisessa sosiaalisessa mediassa puheenaiheena pyörii armenialaisten turkkilaisia vastaan tekemä kansanmurha. Internetin ja sosiaalimedian kautta tietoja leviää salaman nopeasti nykyään. Tämä koskee myös vanhoja julkaisuja ja tietoja. Nyt tuodaan esille sellaiset tutkimukset ja kirjoitukset joita ei aikoinaan ole levinnyt tai levitetty maailmalle tai toisin sanoin pimitetyt kirjoitukset.

MAINOS!

Internet on uusi maailma kaikille nykyään. Tietenkin sillä on haittapuolia kuten muillakin välineillä. Turkkilaiset ovat alkaneet protestoimaan armenialaisten kansanmurha väitteitä tukevia yhtiöitä kuten AXA, HSBC ja British Airways. Armenialaiset väittävät että Ottomaanit on tehnyt kansanmurhaa heitä vastaan ensimmäisen maailman sodan aikana, Turkki kiistää väitteet ja tarjoaa arkistojen tutkimusta yhdessä. Armenia ei suostu avamaan omia arkistoja.

Armenialaiset terroristit ovat tappaneet monia turkkilaisia eri puolilla maailmaa. 1970- ja 1980-luvuilla armenialainen ASALA terrorijärjestö, joka hyökkäsi pääasiassa turkkilaisia ​​kohteita vastaan, pommitti myös Trans World Airlinesin toimistoja Madridissa ja Air Kanadassa Los Angelesissa. Asalan toiminta alkoi lisääntyä vuodesta 1979.

Terroristit toteuttivat yhteensä 110 aseellista hyökkäystä 38 kaupungissa 21 maassa, joista 39 aseilla, 70 pommilla ja yksi miehityksen muodossa. Näissä hyökkäyksissä surmattiin Turkin 42 diplomaattia, joista oli neljä ulkomaalaista, 15 Turkin kansalaista ja 66 ulkomaalaista loukkaantui.

ASALA teki yhteistyötä muiden samanlaisten taipumusten omaavien kansainvälisten aseistettujen terrorijärjestöjen kanssa, kuten Irlannin tasavallan armeijan (IRA), PKK / Kongra-Gel / KADEK ja Italian punaisten prikaatien kanssa. Terrorijärjestö ASALA suoritti kaikki hyökkäyksensä siviilikohteita vastaan.” Lähde: wikipedia.org

Olen tutkinut asiaa ja löytänyt useita artikkeleita asiasta. Azernewsissa asia on käsitelty näin:

Armenialaiset ovat tappaneet 2 miljoonaa ottomaani turkkilaista

Armenialaiset ovat tappaneet 2 miljoonaa ottomaani turkkilaista, turkkilainen Birlik-sanomalehti lainasi Yhdysvaltain entisen presidentin Ronald Reaganin neuvonantajan Bruce Feinin lauseita. Armenialaisten kansanmurha vaateista Bruce Fein sanoi, että Valkoinen talo tutki asiaa vuonna 1981 – Reaganin hallinnon aikana, ja väitteet todettiin perusteettomiksi.

Ottomaanien valtakunta kiinnitti erityistä huomiota vähemmistöihin”, Fein sanoi. Totuutta ei voida unohtaa. Vähemmistöillä oli uskonnonvapaus ja kaikki elintärkeät välineet. Ensimmäisen maailmansodan aikana armenialaiset terroristijärjestöt, jotka olivat yhteydessä ranskalaisiin ja venäläisiin militantteihin, ovat surmanneet raasti yli 2 miljoonaa ottomaanien kansalaista, kun taas armenialaisten menetys oli noin 500 000, ja se on todistettu historiallinen tosiasia. “

Hänen sanojensa mukaan amerikkalaiset armenialaiset saavat valtavan voiton vääristä “kansanmurhaa” koskevista väitteistään. Armenialaiset vastustavat arkistojen avaamista, koska he eivät halua menettää saatuja rahoja. “Totuus tulee esiin, kun arkistot ovat auki”, hän korosti.

Armenia on syyttänyt Turkkia kansanmurhasta armenialaisia ​​vastaan ​​ottomaanien valtakunnan viimeisinä vuosina, joka edeltää modernia Turkkia. Turkin hallituksen mukaan kehitys oli osa törmäyksiä, jotka liittyivät Armenian ryhmiin, jotka tukivat Venäjää Turkkia vastaan ​​ensimmäisen maailmansodan aikana.

Ankara on sanonut, että ottomaanien hallitus ei järjestänyt kansanmurhaa ja Turkin entinen  presidentti Abdullah Gül on presidenttinä ollessaan ehdottanut ottomaanien ja armenian sekä muiden maiden tähän asiaan liittyvien arkistojen avaamista kansainvälisille tutkijoille riidan ratkaisemiseksi. Armenia ei ole tähän suostunut vaikka tätä tutkimusta on usein vuosien varrella ehdotettu.

Lähde: azernews.az

Asiasta lisää linkkejä: Lies, Damn Lies, and Armenian Deaths | HuffPost, Armenian crime amnesia? – Washington Times, Armenian Genocide Lie | Facebook

“Vuoden 1915 tapahtumia on käytetty vihan viljelyyn Turkkia vastaan”

Armenialaiset lähtiessään sytyttävät talot ja metsät palamaan

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.