Brittiläinen karavaanari pariskunta on jumittunut Istanbuliin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Mainos

Karavaanarit
Brittiläinen pariskunta Marianne & Chris Fisher

Brittiläinen karavaanari pariskunta on jumittunut Istanbuliin

Brittiläinen pariskunta eristyksessä parkkipaikalla Istanbulissa

Brittiläinen pariskunta, joka on matkalla matkailuautolla on ollut vapaaehtoisessa omakarantiinissa Istanbulin historiallisen Yenikapı-alueen urheilupaikkojen parkkipaikalla 17 päivän ajan, Turkin rajojen sulkemisen jälkeen, COVID-19 -epidemian takia.

Päivän alennuskoodiEgean Suomalaiset Yhdistys MAINOS

Fisher pariskunta on lähtenyt 2018 maailmankiertueelle matkailuautolla. He jatkoivat matkaansa uudella reitillä tammikuussa 2020, jolloin virusta ei ollut vielä esiintynyt monissa maissa. Mutta kun virusta alkoi esiintyä niin monet maat sulkivat rajansa. Bulgarian kautta Turkkiin saapunut pariskunta sai tietää, että myös Turkin rajat suljettiin osana toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Heitä myös suositellaan olemaan menemättä kaduille Istanbulin vierailunsa aikana.

Pariskunnan etsiessä majoitusta, heidät sijoitettiin Fatihin kunnan Yenikapı-alueen urheilupaikkojen parkkipaikalle. Pariskunta, jonka tarpeita, kuten sähköä ja vettä, kunta tyydyttää, on ollut omakarantiinissa 17 päivää ja ei mene ulos pysäköintialueelta, ellei se ole välttämätöntä.

Matkailuautossa asuva pari kertoi olevansa onnellinen ollessaan Istanbulissa tällä vaikealla hetkellä. ”Naapurit kysyvät, tarvitsemmeko jotain, tarjoavat meille kahvia ja jälkiruokaa. Olemme erittäin onnekkaita. Mielestämme olemme parhaassa paikassa, missä voimme olla ”, he sanoivat.

Chris Fisher totesi, että he saapuivat Istanbuliin noin kolme viikkoa sitten, joten he tekivät videoita kaupungista ja lähettivät ne sosiaaliseen mediaan. Hän sanoi, että koska koronaviruksen puhkeamisen vastaiset toimenpiteet on tiukennettu, he ovat olleet ulkona ostamassa ruokaa vain kahdesti viimeisen 17 päivän aikana.

Marianne Fisher totesi haluavansa tuntea eri kulttuurit ja tavata uusia ihmisiä ja maistaa erilaisia ruokia matkoillaan. Tärkeintä on oppia ja opettaa jotain uutta matkoillaan. Hän totesi, että he eivät voi toteuttaa suunnitelmiaan tällä hetkellä koronavirusepidemian takia, hän lisäsi, että jos tilanne paranee, he jatkavat matkaa Georgiaan ja sitten Mustanmeren yli Venäjälle.

Pariskunta on sanonut, että he jatkavat kiertomatkaa tästä mihin he jäivät, kun epidemian vaara loppuu.

Lähde: hurriyetdailynews.com

Helena Ergene

Istanbulin historiallisen Grand Bazaarin restaurointi

Mainos